Connect with us

Ατζέντα

Καλομοίρα-Eurovision: “Κάποιος δεν θέλει να ξαναπάω λόγω συμφερόντων”

Published

on

Η Καλομοίρα μίλησε σήμερα (16/5) για την επιθυμία της να ξαναπάει στη Eurovision, αποκαλύπτοντας ότι στεναχωρήθηκε που μετά το 2008 και την τρίτη θέση που κέρδισε, δεν της έγινε ξανά πρόταση.

Σε συνέντευξή της στο «Πρωινό Σου Σου», η τραγουδίστρια τόνισε ότι ο κόσμος τη στηρίζει, ωστόσο, -όπως η ίδια λέει- ίσως κάποιος δεν επιθυμεί να ξαναπάει λόγω συμφερόντων.

«Μπήκα στο TV Queen και συγκινήθηκα γιατί θυμήθηκα το Fame Story. Το καινούργιο μου τραγούδι  το λατρεύω, με έχει τρελάνει ο στίχος «Αμήν». Συγχωρώ την απιστία αν γίνει μόνο μία φορά και αν νιώσω ότι ο άλλος το έχει μετανιώσει. Με τον Γιώργο έχουμε μια αληθινή σχέση, είμαστε φίλοι, βγαίνουμε, τσακωνόμαστε, τα έχουμε όλα. Δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω ξανά στα μπουζούκια, δεν αντέχω το ξενύχτι» και πρόσθεσε:

Eurovision: Πόσα χρήματα πήραν οι σχολιαστές Αλευράς και Καλούτα

«Στεναχωρήθηκα που δεν μου έγινε ξανά πρόταση να πάω στη Eurovision,αλλά δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Ο κόσμος θέλει να πάω, αλλά κάποιοι δεν θέλουν. Ο κόσμος είναι μαζί μου σε αυτό, αλλά ίσως υπάρχει κάποιος που δεν με θέλει λόγω συμφερόντων. Έχω έτοιμο κομμάτι, αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλέσουν».

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz