Connect with us

Κορινθία

Χριστούγεννα στο Κιάτο

Published

on

Ο Δήμος Σικυωνίων, Η ΜΗΚΩΝΗ και ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου σας προσκαλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και να ανταλλάξουμε τις πιο θερμές ευχές για τον καινούργιο χρόνο!

Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία επιστρέφει στην καρδιά της πόλης από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου  έως την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Ελάτε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, Στο Χωριό με τα Ξωτικά!

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην πλατεία Ελευθερίας, γίνεται μαγικό και γιορτινό με Βενετσιάνικο Carousel, Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, Pony Rides, Τραμπολίνο και Παιχνίδια δράσης “Survivor”.

Παράλληλες Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες  με  Θεατρικές παραστάσεις, Αφήγηση Παραμυθιών, Κινηματογράφο, Κουκλοθέατρο, Γράμματα στον Αϊ-Βασίλη και Καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Το μουσικό σύνολο Sikyon Brass and Ensamble,  ντυμένοι Ξύλινοι Στρατιώτες θα μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του Καρυοθραύστη, παίζοντας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους δρόμους της πόλης.

Θα ακούσουμε τα κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις χορωδίες του Δήμου, των πολιτιστικών συλλόγων και από παιδιά.

Συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια και σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις με το εορταστικό κουπόνι των 5 € για όλη αυτή τη χρονική περίοδο.

Παραμυθένια Χριστούγεννα στο Κιάτο για μικρούς & μεγάλους!

από Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου  έως Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz