Connect with us

Ατζέντα

(ΦΩΤΟ): Και στο Λουτράκι διασκέδασαν στην γιορτή του Επιμελητηρίου και του εμπορικού συλλόγου – Σήμερα στο Ξυλόκαστρο

Published

on

Το Λουτράκι ήταν χτες το βράδυ η προτελευταία βραδιά – πάρτι που διοργάνωσε εν μέσω των εορτών το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους των μεγάλων πόλεων του νομού μας.

Για μια ακόμα φορά υπό τους ήχους λαϊκής μουσικής εκατοντάδες πολίτες διασκέδασαν απολαμβάνοντας κεράσματα για τους μικρούς και μεγάλους, που έκαναν την βόλτα τους στην αγορά της πόλης.

Η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων μαζί με το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Κουτσοδήμος και το Κτήμα Σκλήρη σέρβιραν Glühwein -γλυκό ζεστό κρασί, το γιορτινό κρασί των ημερών, ζεσταίνοντας τους περαστικούς.

Τα τμήματα Βρεφονηπιοκόμων Α’ και Β’ έτους του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ περίμεναν τους μικρούς μας φίλους απασχολώντας τους δημιουργικά, διαβάζοντας ιστορίες και παραμύθια επιλεγμένα από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα. Ταυτόχρονα, εκπαιδευόμενες από το τμήμα Αισθητικής της σχολής “ζωγραφίζανε’’ στα πρόσωπά τους, την ελπίδα που γεννάται αυτές τις μέρες. Τέλος τα τμήματα μαγειρικής μαζί με άλλους εκπαιδευόμενους της σχολής μαγειρεύαν live και κερνούσαν λαχταριστές συνταγές!

Το γλέντι μεταφέρεται και ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στο Ξυλόκαστρο, στην κεντρική πλατεία της πόλης, από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι τις 8.00 το βράδυ…

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz