Connect with us

Ελλάδα

Μάρθα Καραγιάννη: Το τελευταίο χειροκρότημα στη σπουδαία ηθοποιό

Published

on

Ο χώρος του Α΄ Νεκροταφείου έχει γεμίσει από στεφάνια συναδέλφων της Μάρθας Καραγιάννη

Σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλοί πολίτες αποχαιρετούν  αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τη σπουδαία ελληνίδα ηθοποιό, Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 82 ετών.

Ο χώρος του Α΄ Νεκροταφείου έχει γεμίσει από στεφάνια συναδέλφων της Μάρθας Καραγιάννη που θέλουν με τον τρόπο αυτό να αποχαιρετήσουν τη σπουδαία ηθοποιό.

Στη συνέχεια η σορός της θα φύγει με τη συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση.

Η τελευταία της εκλιπούσας  ήταν να αποτεφρωθεί. «Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο αντί να ταφώ, να καώ», είχε γράψει η ίδια σε ένα χαρτί, το οποίο αρχικά δεν γινόταν δεκτό από τον νόμο εφόσον δεν έχει υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δευτέρου βαθμού.    

Από τα πιο συγκινητικά μηνύματα αυτό της κόρης του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρας: «Καλό ταξίδι στην αγαπημένη αδελφή του πατέρα μου Μάρθα». Καλό ταξίδι στη Μάρθα Καραγιάννη ευχήθηκαν και ο Μίμης με τη Λουκίλα Πλέσσα αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά.   

«Η Μάρθα είναι η τελευταία των μεγάλων», λέει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, αγαπημένος φίλος της Μάρθας Καραγιάννη.

in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz