Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Με το γιατρό κυκλοφορεί τελευταία ο Πρόεδρος. Να τον πάρει μεταγραφή στο Λουτράκι για τη δημαρχεία; Όλα παίζουν μιας και ο Πρόεδρος ακόμα, είναι αναποφάσιστος. Ή…έτσι λέει τουλάχιστον!

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λένε και εκεί στην ΔΕΘ τα φλας άστραψαν! Ποιος φωτογραφήθηκε με ποιόν και με ποιόν όχι, έχει την σημασία του! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι φωτογραφίες που έστειλε σήμερα ο δήμαρχος Κορινθίων για την δική του παρουσία στην ΔΕΘ. Με Δημήτρη Σουφρίλα και Δημήτρη Μανωλάκη, μεταξύ άλλων!

 

Πολλή γκρίνια βρε αντιδήμαρχε! Ή κάνε την δουλειά που σου έχει ανατεθεί και για την οποίαν πληρώνεσαι, ή παραιτήσου και εντάξου στον άλλο συνδυασμό! Να κρατάμε το χαρτοφυλάκιο και συνάμα να γκρινιάζουμε και να διατυμπανίζουμε ότι θα πάμε και με τους απέναντι…όσο να πεις εντύπωση καλή δεν κάνει. Μπούμερανγκ θα γυρίσει αντιδήμαρχε!

 

Ούτε δείγμα από την μειοψηφία χθες στο δημοτικό συμβούλιο. Και το ζήτημα βέβαια δεν είναι αν έγινε ή δεν έγινε η συνεδρίαση αλλά πως πλέον το μισό συμβούλιο αντιλαμβάνεται την εκλογή του από τους πολίτες.

 3 χρόνια τίποτα δεν έχει κάνει η δημοτική αρχή λέει ο Νίκος Σταυρέλης για το Πανεπιστήμιο, τη δημοτική αγορά, το στρατόπεδο. Θα έλεγε κανείς η ΠΝΟΗ να τα σκέφτεται λίγο περισσότερο αφού ως ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ μετρά 13 χρόνια που δεν έκανε τίποτα. Συνεπώς… Άλλοι θα πρέπει να εγκαλέσουν.

 

Πολεμικό προσκλητήριο στους δημάρχους σήμερα! Έρχεται ο Υπουργός Βορίδης για τα απορρίμματα στην Τρίπολη το μεσημέρι και έχουν κληθεί άπαντες! Τα θέματα με το ΣΔΙΤ είναι υπαρκτά όπως επίσης και η αδυναμία πολλών δημάρχων να ανταποκριθούν στα νέα οικονομικά δεδομένα. Ποιοι θα πάνε και τι θα πουν, θα το δούμε σε λίγες ώρες.

 

Θα έλεγε κανείς το νέο κείμενο Μεταξά και…επίθεση στους συγχωριανούς του στην Αρχαία. Δηλαδή τι λέει ο κ.Μεταξάς που δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του με την Αμφικτυονία; Λέει πως οι Αρχαιοκορίνθιοι δεν ξέρουν να ψηφίζουν, πως κάνουν  λάθος επιλογές και πως τελικά άγονται και φέρονται. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση!

 

Κοσμοσυρροή αναμένεται αύριο Σάββατο στο Χιλιομόδι και την εξόδιο ακολουθία της Ειρήνης Παπά. Η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού έχει κινητοποιήσει όλους όσους επιθυμούν να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία αλλά και τις υπηρεσίες αφού όλα στο Χιλιομόδι, στην κυριολεξία, πρέπει να είναι «στην πένα»!

 

Ξαναγύρισαν οι συνεδριάσεις σε διαδικτυακές στο δήμο Κορινθίων. Τζάμπα η γκρίνια και τα υψωμένα δάχτυλα βρε σύμβουλοι. Αφού στα δια ζώσης δεν πάτε! Έχετε άλλες υποχρεώσεις, τι σας πειράζει η τηλεδιάσκεψη; Όλα για το θεαθήναι αναγνώστη μου και κάτι να χουμε να πούμε. Από ουσία, μηδέν! Αυτό είναι το μηδέν. Τα υπόλοιπα, ψιλά γράμματα

 

Για…έκπληξη μας κρατάει τα της υποψηφιότητας του ο Δημήτρης πρωτόπαπας. Σιγή! Στην επικαιρότητα ο Βασίλης Πανταζής. Βρε λες με τόσες συνεντεύξεις να ανακοινώσει δημαρχιακή υποψηφιότητα; Διότι και αυτή η σιωπή του κ.Πρωτόπαππα δεν είναι και σημάδι καλό. Ειδικά εάν είσαι ένας υποψήφιος που σε γνωρίζει μια πολύ μικρή μερίδα κόσμου, την ώρα που ο δήμος Κορινθίων είναι ευρύτατος1

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz