Connect with us

Επικαιρότητα

Eurovision 2022: Ο Φωκάς Ευαγγελινός δημοσίευσε βίντεο από την πρόβα της Αμάντα Γεωργιάδη

Published

on

Λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό, ο καταξιωμένος χορογράφος αποκαλύπτει ένα μέρος του σκηνικού – Δείτε την ανάρτηση του

Η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται στο Τορίνο και πραγματοποιεί τις τελευταίες πρόβες πριν την εμφάνιση της στον αυριανό ημιτελικό της Eurovision.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας θα εμφανιστεί 13η στον πρώτο ημιτελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, ενώ απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρόβα τζενεράλε, από την οποία θα προκύψει η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής του θεσμού. Λίγο πριν την τελική εμφάνιση, ο Φωκάς Ευαγγελινός, υπεύθυνος για τη σκηνική παρουσία της νεαρής τραγουδίστριας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτεται ένα μέρος του σκηνικού.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση του επιτυχημένου χορογράφου παρατηρούμε αρκετές μπλε καρέκλες, αναποδογυρισμένες και λιωμένες στη βάση τους. Παραμένοντας πιστοί στα χρώματα της Ελλάδας, οι μπλε καρέκλες δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό με το λευκό φόρεμα της Αμάντα Γεωργιάδη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός:

 

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, η Αμάντα Γεωργιάδη αναμένεται να περάσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision, με την ερμηνεία της στις πρόβες να έχει εντυπωσιάσει τους φανατικούς του θεσμού.

Πηγή:protothema.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz