Connect with us

Ατζέντα

Τόνια Τζαναβάρα: Πλήθος θεατρικών, μουσικών, πολιτιστικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι από το ΚΕ.ΠΑ.Π. του δήμου Κορινθίων

Published

on

Στο πρωινό του My Radio 89,6 με Λ.Λεσάκη & Αθηνά Τσαρμπού φιλοξενήθηκε η κυρία Τόνια Τζαναβάρα, διευθύντρια του κέντρου πολιτισμού, αθλητισμού & περιβάλλοντος του δήμου Κορινθίων.
Στην τηλεφωνική συνομιλία που πραγματοποιήθηκε αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των πολυπληθών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

Έγινε αναφορά και για τα τα προηγούμενα δύο χρόνια που παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της πανδημίας, το κέντρο πολιτισμού κατόρθωσε να ολοκληρώσει και τις δύο χρονιές, το καλοκαίρι του 21 και το καλοκαίρι 20, μια σειρά εκδηλώσεων.
Ο δήμος Κορινθίων ήταν ένας από τους ελάχιστους δήμους που πραγματοποίησαν καλοκαιρινές εκδηλώσεις κάτι που ήταν αρκετά δύσκολο γιατί έπρεπε να τηρούνται οι περιορισμοί (αποστάσεις του 1,5 μέτρου, συγκεκριμένος αριθμός των καθήμενων και διάφορα άλλα)

Για αυτό το καλοκαίρι

Ήδη έχουν ξεκινήσει να προγραμματίζονται πλήθος θεατρικών, μουσικών & πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και φεστιβάλ με ενδιαφέρουσες θεματολογίες.
Η ποικιλία, το πλήθος αλλά και η ποιότητα θα είναι ανάλογου μεγέθους έτσι ώστε να καλύψει όλο το Κορινθιακό κοινό και τους επισκέπτες της πόλης.

Επίσης μας ανέφερε ότι ο πρόεδρος κος Θέμης Κουτσογκίλας, το διοικητικό συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του ΚΕ.Π.Α.Π. και φυσικά και η ίδια ως διευθύντρια έχουν μπει σε πολύ έντονους ρυθμούς, έτσι ώστε να προσφερθεί στους δημότες & τους επισκέπτες ότι καλύτερο από πλευράς εκδηλώσεων.

Με προγραμματισμό για πολλές περιοχές του δήμου, σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους & καλλιτέχνες της περιοχής αλλά και με μεγάλη συναυλία στην Κόρινθο με πολύ γνωστό όνομα του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού.

Ακούστε την συνέντευξη στα σχετικά podcast που ακολουθούν:

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz