Connect with us

EDITOR

Απασφάλισε ο Αλέξανδρος Πνευματικός! “Διαλύουν το δήμο Κορινθίων!”

Published

on

Άκρως πολιτική η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός αφορμή των όσων συζητήθηκαν και αποφασίσθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων. Ο Πρώην Δήμαρχος στοχεύει και επαναφέρει βεβαίως την πάγια άποψη και αντίληψή του πως η παράταξη του Νίκου Σταυρέλη είναι ουσιαστικά συνεργαζόμενη με την παράταξη του Δημάρχου αφού σε όλα τα μεγάλα θέματα δηλώνει παρούσα και ψηφίζει!
“Τραγική παρουσία δημοτικών συμβούλων να διατυπώνουν αρνητική καταρχήν θέση για την παραχώρηση, να μιλούν για απειλές που δέχθηκαν και μετά να ψηφίζουν μαζί με τον κ. Νανόπουλο την παραχώρηση οικοπεδικής έκτασης του δήμου που αγοράστηκε από τους Κορίνθιους το 1992” αναφέρει ο Αλέξανδρος Πνευματικός μιλώντας για “Πέντε παρατάξεις, μια πολιτική. Δύο «ηγέτες», μια πολιτική!!!”
Ο Πρώην Δήμαρχος μιλά για έκταση που χαρίζεται παρ ότι είναι μεγάλης αξίας την ίδια ώρα που υπάρχει έτερη σε μικρή απόσταση από την συγκεκριμένη, δημόσια, που δύναται να φιλοξενήσει το νέο αστυνομικό Μέγαρο. “Αγοράζουμε με 450.000 ευρώ έκταση για αθλητικές εγκαταστάσεις και χαρίζουμε έκταση πολλαπλάσιας αξίας, που το 2018 είχε ψηφίσει και ο κ. Νανόπουλος και ο κ. Σταυρέλης να γίνει εκεί κλειστό γυμναστήριο. 
Στα 100 μέτρα από το ακίνητο που «παραχωρήσαμε», στο πεδίο βολής, το Ελληνικό δημόσιο έχει έκταση 150 στρεμμάτων, που μπορεί άμεσα και πανεύκολα να κατασκευάσει το διοικητήριο της αστυνομίας.”
Η διαδικασία της ψηφοφορίας με τα τεχνικά προβλήματα των συμβούλων δεν ξέφυγε της δριμείας κριτικής του Αλέξανδρου Πνευματικού ο ο οποίος την χαρακτήρισε ¨παρωδία”. Το “πολιτικό ύφος” της ανακοίνωσης στοιχειοθετείτε και στην τελευταία παράγραφο όπου συνολικά ο πρώην δήμαρχος, αναφέροντας μια σειρά σημαντικών ζητημάτων καταλογίζει στην παρούσα δημοτική αρχή “απουσία πολιτικής”.
Σιγά – σιγά διαλύουν τον δήμο Κορινθίων και το έργο προηγούμενων δημοτικών αρχών .Ο Δήμος θα μείνει σιγά- σιγά από νερό Στυμφαλίας. Η δημοτική αρχή δεν έχει πολιτική για την διαχείριση απορριμμάτων , εγκαταλείπει το εργοστάσιο ανακύκλωσης – κομποστοποίησης, δεν υλοποιεί καμμία πολιτική διαλογής στην πηγή, κομποστοποίησης που είναι υποχρέωση μας. Ο Δήμος χαρίζει τον ηλεκτροφωτισμό σε ιδιώτη και αντί μείωσης θα οδηγηθούμε σε αύξηση των τελών. Εγκαταλείπει έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής που είχε και η ίδια εγκρίνει . Δεν έχει πολιτική στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, δεν έχει κοινωνική πολιτική. Σε πολλούς τομείς δραστηριότητας παίρνει βαθμό κάτω από την βάση.
Παίρνει όμως άριστα στην προπαγάνδα .

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz