Connect with us

EDITOR

10ο Δημοτικό Κορίνθου: Λειτουργήσαμε χωρίς σημαντικά προβλήματα

Published

on

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 10ου δημοτικού σχολείου Κορίνθου θέλοντας να ενημερώσει για την λειτουργία του σχολείου την πρώτη ημέρα έναρξης μαθημάτων μετά την κακοκαιρία.  Η ανακοίνωση μιλά για ομαλή λειτουργία χωρίς σημαντικά προβλήματα.
Αγαπητοί γονείς,

Σχετικά με την κατάσταση του σχολείου την πρώτη ημέρα λειτουργίας, μετά την κακοκαιρία, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

• Το σχολείο συνολικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς σημαντικά προβλήματα. Το προαύλιο είναι ως επί τω πλείστον καθαρό και στα σημεία που υπάρχει χιόνι έχουν τοποθετηθεί κώνοι. Για λίγες ημέρες δεν θα χρησιμοποιείται η πίσω είσοδος, καθώς συνεργείο του Δήμου έριξε αλάτι, αλλά όλος ο δρόμος είναι στη σκιά και έχει κρατήσει πάγο. Η προσέλευση και η αναχώρηση όλων θα γίνεται από την κύρια είσοδο, από την πλευρά του πάρκου.

• Για την σημερινή πρώτη ημέρα το καλοριφέρ λειτούργησε για 3 ώρες το βράδυ της προηγουμένης (Τετάρτη) και σήμερα από τις 7.30. Σύμφωνα με τα ίδια τα παιδιά και τον Διευθυντή, η θερμοκρασία μέσα στις αίθουσες είναι ανεκτή. Τα παράθυρα μένουν ανοικτά (όπως προβλέπεται).

Σχετικά με την καθυστερημένη πρωινή προσέλευση, όπως συμβαίνει σε Γυμνάσια και Λύκεια, σύμφωνα με τον Διευθυντή δεν είναι θέμα σχολείου, αλλά κεντρική απόφαση, οπότε παραμένει το 8.15.

Το μάθημα έγινε κανονικά σε όλα τα τμηματα (εκτός του Α1). Η εικόνα στο σχολείο είναι καλή, δεν υπάρχουν προβλήματα και νομίζουμε ότι με ένα ρούχο παραπάνω αν χρειαστεί, τα παιδιά μας θα είναι ασφαλή και μπορούν να συμμετέχουν. Εάν το δικό σας παιδί αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το κρύο, μπορεί να το συζητήσει με τους δασκάλους στο σχολείο. Φυσικά, κι εμείς είμαστε διαθέσιμοι εάν χρειαστεί οτιδήποτε.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz