Connect with us

EDITOR

“Βουλιάζει” το Τουριστικό περίπτερο στο Ξυλόκαστρο

Published

on

Το καταστροφικό της έργο συνεχίζει η διάβρωση στο παραλιακό μέτωπο της Κορινθίας. Οδικό δίκτυο και σπίτια γίνονται βορά στο φαινόμενο την ίδια ώρα που οι παρεμβάσεις παραμένουν αποσπασματικές. Οι νέες εικόνες έρχονται από το τουριστικό περίπτερο του Ξυλοκάστρου και είναι χαρακτηριστικές . “Όλοι θέλουμε την προστασία των ακτών μας από την διάβρωση. Είναι θέμα ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας. Αυτό όμως όπως έχει περίτρανα αποδειχθεί είναι ότι η όποια παρέμβαση θέλει συνολικό σχεδιασμό και μελέτες” αναφέρει ο Σπύρος Καραβάς, επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης δημοσιεύοντας και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό και καταγγέλοντας ανεξέλεγκτες λιθορριπές.
“Χωρίς μελέτη και χωρίς αδειοδοτήσεις γίνονται ανεξέλεγχτα λιθορριπές και κατασκευάζονται πρόβολοι σε διάφορα σημεία του δήμου μας εδώ και δυο χρόνια από την νέα δημοτική αρχή Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Αφού πανηγύρισαν για τις επεμβάσεις στο ανατολικό Ξυλόκαστρο, μας κατηγόρησαν ότι καταγγείλαμε τα έργα αυτά…
Εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι είμαστε θετικοί σε παρεμβάσεις που γίνονται για την προστασία από την διάβρωση στη βάση μελετών και με την επίβλεψη ειδικών. Όλες οι υπόλοιπες παρεμβάσεις χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις μας βρίσκουν αντίθετους και δημιουργούν συνθήκες μεγαλύτερων καταστροφών στο μέλλον. Ιδού τα αποτελέσματα.”

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz