Connect with us

EDITOR

Μήνυμα αισιοδοξίας από το Νοσοκομείο : Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί!

Published

on

Φωτογραφίζονται όλοι μαζί μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που μόλις έχουν στολίσει. Με τις ιατρικές τους μπλούζες και ένα χαμόγελο πλατύ στα…μάτια στέλνουν σε όλους εμάς ένα ηχηρότατο μήνυμα νίκης! Νίκης της ζωής! 

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου της Κορίνθου στόλισαν το δέντρο τους! Φωτογραφήθηκαν και είπαν με αυτήν την πολύ όμορφη φωτογραφία σε όλους εμάς, να προσπαθήσουμε λιγάκι παραπάνω χωρίς βέβαια να ξεχνούν και εκείνους που λείπουν απο το πλάι τους, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.

Η ανάρτηση του Προέδρου των Γιατρών Χρυσοβαλλάντη Μέλλου 

Προσπαθώντας να δώσουμε ένα πιο ζεστό χρώμα στον χώρο μας και στη ψυχολογία μας, αλλά και στους ασθενείς μας. Ζούμε, όλοι, δύσκολες στιγμές αλλά ο παρονομαστής πρέπει πάση θυσία να είναι η ενσυναίσθηση. Λίγη προσπάθεια από εμάς παραπάνω και λίγη από εσάς ακόμα και θα τα καταφέρουμε. Διανύουμε μακρύ δρόμο με δύσκολες στροφές, αλλά είμαστε ακόμα εδώ. Τέλος,δεν μπορώ να ξεχάσω τις απίθανες δημιουργίες και τις όμορφες στιγμές στολισμού του χώρου μας των προηγούμενων ετών, μαζί με νοσηλευτές ( Maria Skorda Αναστασία Αργ , Ρούλα Πεφάνη, Marina Μαρινα ) του τμήματός μας, που τώρα βρίσκονται σε αναστολή και που πραγματικά πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή. Καλή υπομονή σε όλους. Υγεία και προσοχή. Καλές γιορτές!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz