Connect with us

EDITOR

“Ύμνοι” Σταυρέλη σε Πνευματικό και παραίνεση σε Νανόπουλο: Δούλεψε μέχρι να μου παραδώσεις!

Published

on

Την ετυμηγορία του Κορινθιακού λαού φαίνεται πως γνωρίζει από τώρα, άγνωστο βάσει ποίων ικανοτήτων, ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ Νίκος Σταυρέλης. Τελευταίως όλο και πυκνώνουν οι αναφορές του πως “θα είμαι Δήμαρχος το 23′”, ενώ σε σημερινό του Postάρισμα παραινεί το Δήμαρχο Νανόπουλο να δουλέψει, να παρουσιάσει ένα έστω υποτυπώδες έργο έως ότου παραδώσει τα ηνία σε εκείνον το 2023! 
Βέβαια, η ομάδα Πνευματικού, άνθρωποι στο διαδίκτυο που έχουν δημιουργήσει ομάδες και σελίδες υποστήριξης του πρώην Δημάρχου μιλούν για “Επανακατάληψη του Δημαρχείου από τον τέως Δήμαρχο την 1.1.24 ” και για “το τρόπαιο-κεραμικό βάζο-τίγρης *(με την φωτογραφία του Αλέκου), στην φυσική του θέση..επάνω στο γραφείο του δημάρχου”
Στην αναφορά – δήλωση Σταυρέλη,η αναφορά περί της δικής του δημαρχίας δεν είναι η μοναδική που εντυπωσιάζει. Ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ, αφορμή των ανακοινώσεων του Δημάρχου για το σχέδιο πόλης “ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ – ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ” υμνεί τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής του, τον πρώην σύντροφο και συνοδοιπόρο σε έναν πολιτικό πολιτισμό που κοντράρεται με την αναφορά Πνευματικού περι “σαβούρας που πετάχθηκε από το καράβι”.
“Με μεγάλο αγώνα κυρίως των υπαλλήλων αλλά και του προηγούμενου δημάρχου και των τότε αιρετών συνεργατών του, οι οποίοι κοσμούν σήμερα την παράταξη μου, τεράστια γραφειοκρατικά και τεχνικά προβλήματα” αναφέρει ο Νίκος Σταυρέλης σημειώνοντας πως δεν απέμενε παρά “μια υπογραφή του περιφερειάρχη για την ολοκλήρωση” και πως γι αυτήν την υπογραφή η νέα δημοτική αρχή χρειάστηκε 2 ολόκληρα χρόνια. Χαρακτηρίζεται δε “απλή διαδικασία” όπως πρότινος είχε χαρακτηριστεί “απλή διαδικασία” και η στέγαση του ανοιχτού γηπέδου στο ΔΑΚ η οποία όμως επι ημερών Πνευματικού και Σταυρέλη ΔΕΝ είχε υλοποιηθεί ούτε καν δρομολογηθεί.
Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας μνημονεύονται, και καλώς γίνεται, για τις υπηρεσίες τους επι του προηγούμενου δημάρχου, επί του σημερινού όμως αργούν και καθυστερούν! 
Σκωπτικά ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ σχολιάζει την αναφορά του Δημάρχου για σχέδιο πόλης Αγίας Άννας με δηλώσεις σε χώρο του Συνοικισμού , “δείχνει ακόμη μία φορά ότι ούτε τις περιοχές του Δήμου δεν έμαθε ακόμη” αναφέρει χαρακτηριστικά. Το ίδιο σκωπτικό και το σχόλιο περι γνώσης των διαδικασιών “δεν δείχνει να έχει αντιληφθεί και τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης και αναγγέλλει άμεση λειτουργία έργων κλπ.”
Ο Νίκος Σταυρέλης παραθέτει, κατά την προσφιλή του τακτική, τις ενέργειες που ακολουθούν τα έργα και τις διαδικασίες θέλοντας να σημειώσει πως η δημοτική αρχή δεν προλαβαίνει να υλοποιήσει έργα και πως ουσιαστικά οι αναφορές είναι παραπλανητικές.
Θα απαντήσει ο νυν Δήμαρχος; Έως ώρας έχει επιλέξει να μην απαντά στο Νίκο Σταυρέλη, όχι τουλάχιστον με ένταση
Ο πρώην Δήμαρχος θα τοποθετηθεί; Διότι μέχρι και προχθές οι αναφορές του Αλέκου Πνευματικού ήταν περί μιας παράταξης, της ΠΝΟΗΣ, που συνδράμει την δημοτική αρχή στο έπακρον.
Τα αυτοδιοικητικά ‘πράγματα” στο δήμο Κορινθίων αποκτούν ενδιαφέρον! 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz