• Ακόμα μια επιστολή κατά του Προέδρου  και δεσμεύσεις για ενέργειες που ΘΑ διασφαλίσουν το κύρος του θεσμού

Στο ίδιο έργο θεατές στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Από την στιγμή της εκλογής του Παναγιώτη Πιτσάκη οι παρατάξεις που δεν ευτύχησαν να αποτελέσουν τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου επιδίδονται σε ένα μπαράζ ανακοινώσεων οι οποίες

  • Καταγγέλλουν τον πρόεδρο
  • Προσδίδουν ανικανότητα στον πρόεδρο
  • Προαναγγέλουν κινήσεις και ενέργειες για την διασφάλιση του θεσμού και των επιχειρήσεων

Η τελευταία, αφορμή των όσων έγιναν στην συζήτηση και ψηφοφορία για τον ισολογισμό – απολογισμό της Αναπτυξιακής κινείται ακριβώς στο ίδιο πλαίσιο!

Χρησιμοποιεί τις ίδιες εκφράσεις, καταλογίζει τις ίδιες πρακτικές, δεσμεύεται για τις ίδιες κινήσεις!

Δεν κουράστηκαν άραγε οι κύριοι Μουρίκης και Λουζιώτης;

3 χρόνια προαναγγέλλουν και 3 χρόνια ο Πρόεδρος παραμένει και εδραιώνεται. Η χαμένη πλειοψηφία διόλου δεν φαίνεται να τον εμποδίζει να συνεχίζει στην θητεία του, την ίδια ώρα που η αντιπολίτευση χάνει τεράστιο μέρος της δικής της αξιοπιστίας αφού όλες οι ενέργειες της ολοκληρώνονται σε…ανακοινώσεις τύπου.

 

«Κατά τη τελευταία γενική συνέλευση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2021 επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φόρα το μείζον πρόβλημα με τη διοίκηση του Επιμελητήριου και της Αναπτυξιακής. Η καταψήφιση του Ισολογισμού και των Οικονομικών καταστάσεων του έτους 2020 για μια ακόμη φορά αναδεικνύουν την αδυναμία της διοίκησης της μειοψηφίας να διοικεί την Αναπτυξιακή και το Επιμελητήριο» αναφέρει η κοινή ανακοίνωση των Σωτήρη Μουρίκη και Τάκη Λουζιώτη με τις υπογραφές 11 ακόμα συμβούλων ωστόσο… το ίδιο δεν έγινε και πέρυσι; Και πρόπερσυ;

Τι άλλαξε κύριοι από εκείνες τις επίσης καταγγελτικές ανακοινώσεις σας;

Το Επιμελητήριο οδεύει σε νέες εκλογές. Ο Παναγιώτης Πιτσάκης ολοκληρώνει την θητεία του ενισχυμένος και με την μειοψηφία εκτεθειμένη αφού τα λόγια δεν συνοδεύονται από πράξεις.

Θα είναι εκ νέου υποψήφιος; Ο ίδιος κατά καιρούς έχει αφήσει πολλά σενάρια να εννοηθούν και γι αυτό, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος έως και την τελευταία στιγμή.

Το τι θα πράξει εκείνος είναι επί της παρούσης όμως το ήσσονος σημασίας ζήτημα.  Το μείζον είναι οι παρατάξεις της μειοψηφίας, οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις και όλες εκείνες οι ενέργειες που ακόμα…γίνονται στο όνομα του κύρους του θεσμού και φυσικά της ωφέλειας των επιχειρηματιών.