Connect with us

EDITOR

Influencers: Μάθε πως θα κάνεις έξυπνα & οικονομικά, προώθηση & επικοινωνία (video interview)

Published

on

Προώθηση & Επικοινωνία

Ζούμε σε μια εποχή καραντίνας και lockdown, κάτι πρωτοφανές που ακόμα αδυνατούμε να συνηθίσουμε.

Οι επιχειρήσεις είναι κλειστές, δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μετά τις 21.00, να πάμε για τις φαγητάρες μας, αλλά ούτε να εκπληρώσουμε την ικανοποίηση των βασικών αναγκών μας: άθληση, κούρεμα, περιποίηση και αισθητική κτλ.

Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα

Ό,τι δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε και να αποφύγουμε, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε σε αυτό και το περισσότερο να το εκμεταλλευτούμε.

H μεγαλύτερη μας δύναμη στην παρούσα φάση είναι η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και των social media – εκεί δεν χρειάζεται να κρατάμε αποστάσεις!

Μήπως έχει έρθει η κατάλληλη ευκαιρία να δώσετε ένα προβάδισμα στην επιχείρηση σας, επενδύοντας στην προβολή αυτής μέσω των κοινωνικών πλατφορμών, σε μια περίοδο μάλιστα που η κίνηση σε αυτά έχει αυξηθεί ραγδαία;

Επιλογές που σε βγάζουν μπροστά

  • Έχετε επιχείρηση και θέλετε να αναζητήσετε τον κατάλληλο influencer για να αναδείξετε το brand σας και να ενισχύσετε την ευρύτερη αναγνωσιμότητα του;

Ένα ευρυζωνικό μπουστάρισμα δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν….

  • Θέλετε να φτιάξετε την εικόνα σας στα social media γιατί θεωρείτε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτική της επιχείρησης σας; Η μήπως θέλετε να την βελτιώσετε για να φανεί η μοναδικότητα σας;

Φιλοξενήσαμε στο στούντιο του My Radio 89,6 έναν Κορίνθιο επιχειρηματία, «αρχιτέκτονα» ενός νέου καινοτόμου project, το οποίο έχει φέρει επανάσταση στο μάρκετινγκ.

Το πρώτο αμιγώς αυτοματοποιημένο δίκτυο influencer marketing στον κόσμο είναι πλέον γεγονός.

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε, η πλατφόρμα Renfluence προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να βρεις τον κατάλληλο influencer που χρειάζεται η επιχείρησή σου για να προβάλλεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Δείτε τη συνέντευξη:

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους influencers μέσω της Renfluence και να εκμεταλλευτείτε προς όφελος της επιχείρησης σας, την επιρροή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντί να χτίσετε ένα αγοραστικό κοινό εκ του μηδενός, απευθυνθείτε μέσω των influencers σε κοινό απόλυτα στοχευμένο, με ενδιαφέροντα παρόμοια με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου που θέλετε να διαφημίσετε.

Στην πλατφόρμα της Renfluence, μπορείτε να επιλέξετε το διάσημο εκείνο πρόσωπο που θα επικοινωνήσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο τα μηνύματά σας στο διευρυμένο κοινό του.

Για να έχετε όμως την πιθανότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνονται από το influencer marketing θα πρέπει ο λογαριασμός της επιχείρησής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι στο επίπεδο που να μπορεί να υποστηρίξει κάποια τέτοια ενέργεια.

Μια βασική ινσταγκραμική υποδομή είναι απαραίτητη για προσοδοφόρα αποτελέσματα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που, όπως μας ανέφερε ο καλεσμένος μας, παρακίνησε την ομάδα της Renfluence να προσθέσει στις ήδη μοναδικές υπηρεσίες της, αυτή της διαχείρισης των social media μιας επιχείρησης.

 

 

 

 

Εξελίξτε και αναβαθμίστε την εικόνα σας.

Εκμεταλλευτείτε όλα τα εργαλεία της Renfluence για να βελτιώσετε, να εξελίξετε και να εκσυγχρονίσετε το προφίλ σας στα social media.

Αφήστε τη διαχείριση του λογαριασμού σας στους ειδικούς, επιλέγοντας το πακέτο υπηρεσιών που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και κάντε το προφίλ σας on-brand, σύγχρονο, καλαίσθητο και αποδοτικό, έτοιμo να σας δώσει την ώθηση για να μπείτε δυναμικά στην αγορά.

Μην χάνεστε στις σκιές, όταν δεν φωτίζει ο ήλιος, κάντε τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να βρεθεί η επιχείρηση σας στο spotlight!

Αδράξτε ευκαιρία της υγειονομικής κρίσης προς όφελος της επιχείρησή σας, και χρησιμοποιήστε τους καρπούς των social σε συνδυασμό με το influencer marketing για να εξασφαλίσετε την επικαιρότητα σας και να είστε προετοιμασμένοι για τις διαφημιστικές ανάγκες του μέλλοντος.

Take the future in your hands, together we can Renfluence~!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.renfluence.com

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz