Έχασε τους γονείς της από την νόσο covid – 19. Η θλίψη δεν την εμπόδισε να  προσφέρει στον συνάνθρωπό της, μια προσφορά που μπορεί να σώσει ζωές πολλών συνανθρώπων μας. Ο λόγος για την κ.Γεωργία Καμβρουλή η οποία παρέδωσε σε μια κρίσιμη- χρονικά-στιγμή, στο νοσοκομείο Κορίνθου, 2 υπερσύγχρονα μηχανήματα high flow πνευμονικής αναζωογόνησης.
Οι δύο συσκευές R80B του κατασκευαστικού οίκου BMC medical, έχουν υψηλή ροή οξυγόνου που φθάνει κ τα 80 lit .Προορίζονται για βαριά περιστατικά πνευμονίας covid που μπορεί να βρίσκονται κ πριν την διασωλήνωση.
Στην παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρης  Καρπούζης, η υπεύθυνη Νοσηλευτικής Βασιλική Κολλιού ,η προϊσταμένη νοσηλευτικής της πτέρυγας covid καθώς και νοσηλευτικό προσωπικό
Την εκπαίδευση στο νοσηλευτικό προσωπικό έκανε ο κος Γιάννης Στυλιανού, εκπρόσωπος της εταιρείας Serinth ,από την οποία αγοράστηκε κ ο εξοπλισμός.
“Το νοσοκομείο Κορίνθου αυτήν τη στιγμή έχει 2 πτέρυγες covid, η μια με 16 κλίνες κ η άλλη με 25 κλίνες ,όλα σοβαρά περιστατικά κ τα διαθέσιμα μηχανήματα high flow ήσαν 8,τώρα 10.Τροφή για σκέψη για κάποιους που θα ήθελαν να ενισχύσουν την πτέρυγα covid κ να βοηθήσουν συντοπίτες μας που νοσηλεύονται εκεί…Εύχομαι καλή δύναμη κ κουράγιο στο νοσηλευτικό προσωπικό της πτέρυγας covid!” έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook