Connect with us

Επικαιρότητα

Πώς η Μίρα από την Πρέβεζα άλλαξε τη… μοίρα του Ακη Σκέρτσου στην Γενική Γραμματεία Συντονισμού

Published

on

Λένε πως τα αδεσποτάκια διαλέγουν τον συνοδοιπόρο τους. Δεν ξέρουμε τι ίσχυσε στην περίπτωση του υπουργού Επικρατείας Ακη Σκέρτσου αλλά πρόκειται για μια είδηση που έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα για μια ακόμη σχέση που θα αναπτυχθεί με πολύ στοργή, εμπιστοσύνη και αλληλοσεβασμό. Γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Ο λόγος για τη Μίρα, ένα κουταβάκι που ταξίδεψε 411 χιλιόμετρα από την Πρέβεζα στην Αθήνα με την καλή της μοίρα να την φέρνει στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού.

Το όνομά της με ιδιαίτερη σημειολογία για την τύχη που επεφύλασσε η ζωή της σε σχέση με τα χιλιάδες αδέσποτα που ταλαιπωρούνται αντιμέτωπα με την πείνα, τις αρρώστιες, τις κακουχίες, τις κακόβουλες συμπεριφορές των ανθρώπων.

Τι κάνεις και τι δεν κάνεις όταν μοιράζεσαι την ζωή σου με ένα σκυλάκι που ξέρει να σε αγαπάει, φαίνεται πως το γνωρίζει καλά ο υπουργός Επικρατείας, Ακης Σκέρτσος που με μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση έκανε γνωστή την άφιξη της μικρής στα γραφεία της γενικής γραμματείας.

Ο υπουργός συστήνει την χαρωπή Μίρα γράφοντας: “Αυτή είναι η Μίρα, ένα τρισχαριτωμένο πρώην αδεσποτάκι τριών μηνών που ταξίδεψε από την Πρέβεζα και πλέον μας κρατάει παρέα καθημερινά στη Γενική γραμματεία Συντονισμού. Είναι αποδεδειγμένο και ερευνητικά ότι τα ζώα συντροφιάς, ακριβώς επειδή μας φτιάχνουν το κέφι, με το που εμφανίζονται στο χώρο εργασίας βελτιώνουν και την παραγωγικότητά μας!”

Εμείς να ευχηθούμε καλή συμβίωση και την ίδια τύχη να βρουν και όλα τα αδεσποτάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω.

mira

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz