Connect with us

Επικαιρότητα

Όπου θέλει αφισσοκολεί το ΚΚΕ;

Published

on

Ξυπνήσαμε και είδαμε ολόκληρη την πόλη με αφίσες! Αφίσες στην Κολιάτσου, αφίσες στις γειτονιές, αφίσες όπου μπορεί να κολληθεί αφίσα!

Πρόκειται για το Μουσικό meet up της ΚΝΕ, στο Green Theater (15/7, 19:00 – 24:00), με  νεανικές μπάντες και μεγάλη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου –  Κεραμιδόγατες, Before Twenty, Φερειπείν, Αλέξανδρος Γουργουλιός, Κωνσταντίνος Χατζηκυριάκος Σβώκος, Έναυσμα, High Hills.

Η διαφήμιση του είναι θεμιτή και πρέπει να γίνει όμως…Η αφισοκόλληση απαγορεύεται στις πόλεις και τα χωριά πλην των οριζομένων απο τους δήμους σημείων. Είναι ολόκληρη η Κολιάτσου και οι στύλοι φωτισμού ορισμένα σημεία. Η δε έκταση της προκαλεί εντύπωση αφού πρέπει να έγινε στην διάρκεια όλης της νύχτας ώστε το πρωί οι Κορίνθιοι να ξυπνήσουμε και αν ενημερωθούμε, θέλουμε δεν θέλουμε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ παρενέβη ο ίδιος ο Δήμαρχος και επικοινώνησε με τους υπεύθυνους ώστε να αφαιρεθούν ! Πρόστιμο θα μπει όμως κ.Δήμαρχε από την υπηρεσία καθαριότητας; Διότι όλοι οι διοργανωτές γνωρίζουν για την αφισοκόληση και την αφισορύπανση.

Η εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου η κ.Τζέκου έχει να πει κάτι ή μήπως όταν πρόκειται για το ΚΚΕ η αφισορύπανση δεν πειράζει;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz