Connect with us

Αθλητισμός

Χωρίς Προπονητή ο Πρωταθλητής Τενεάτης – Αποχώρησε ο Ποτήρης

Published

on

Το Δ.Σ. του ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΘΙΚΙΩΝ ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτησητου προπονητή της ομάδας κ. Ποτήρη Δημήτρη. Ο Δημήτρης μας ενημέρωσε ότι για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους επιθυμεί ν’ αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια ομάδα της Κορινθίας. Ο δρόμος του αποχωρισμού είναι πάντα δύσκολος, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του, τα όνειρά του, τις φιλοδοξίες του με την ομάδα του ΤΕΝΕΑΤΗ. Οι στιγμές που ζήσαμε μαζί φέτος ήταν ιδιαίτερες. Οι χαρές πάρα πολλές. Οι λύπες λίγες. Οι συγκινήσεις απίστευτες. Τα συναισθήματα ποικίλα. Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του τελευταίου αγώνα μας στα play-off του πρωταθλήματος καταφέραμε να κερδίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή Κορινθίας.

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του προτελευταίου αγώνα μας στα μπαράζ ανόδου δεν κατορθώσαμε να επιτύχουμε την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Η φετινή χρονιά θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη. Δημήτρη, σημαντικό μερίδιο επιτυχίας για τη φετινή καταπληκτική πορεία της ομάδας,
σου ανήκει δικαιωματικώς. Το κέρδισες με την αξία σου, την εργατικότητά σου, την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου.

Σου ευχόμαστε ολόψυχα να καταφέρεις ν’ εκπληρώσεις τους στόχους σου και να ενταχθείς στο προπονητικό τιμ ομάδων που αγωνίζονται σε επαγγελματικές κι όχι ερασιτεχνικές κατηγορίες.
Δημήτρη, το Δ.Σ. του ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΘΙΚΙΩΝ
σ’ ευχαριστεί για την προσφορά σου στον σύλλογο…

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz