Connect with us

Αθλητισμός

Χωρίς Ακαδημίες ο ΠΑΣ Κόρινθος στο ξεκίνημα του

Published

on

Ο ΠΑΣ Κόρινθος με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία της Κορίνθου, οφείλει να ενημερώσει τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, ότι για την αγωνιστική περίοδο 2022-2923, δεν θα δημιουργήσει και δεν θα λειτουργήσει, τμήματα υποδομής.
Δεν έχουμε δικές μας ακαδημίες και τμήματα υποδομών.
Ο λόγος είναι ουσιαστικός. Η νέα διοίκηση της ομάδας, όπως από την πρώτη στιγμή, δήλωσε δημόσια, δουλεύει με συγκεκριμένα πλάνο σε όλα τα επίπεδα. Με στόχο να κτιστεί ένας απολύτως υγιές αθλητικό σωματείο, με επαγγελματική νοοτροπία και δομές, για να ξαναδημιουργηθεί η Μεγάλη ομάδα, που είναι το όνειρο όλων μας.
Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μας όσο βρισκόμαστε στο στάδιο πλήρους αναδιάρθωσης, οργάνωσης και επανεκκίνηση της ομάδας, να δημιουργούσαμε δομές που δεν θα ανταποκρίνονταν στο επίπεδο που από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει ως απαραίτητη προυπόθεση για την Κόρινθο.
Να είστε σίγουροι ότι ο ΠΑΣ Κόρινθος, στο κοντινό μέλλον, θα είναι έτοιμος για την δημιουργία των τμημάτων υποδομής.
Θεωρούμε ότι στην πόλη αλλά και τα χωριά μας λειτουργούν οργανωμένες και υψηλού επιπέδου Ακαδημίες ποδοσφαίρου για να ενταχθούν τα παιδιά που θέλουν να έλθουν κοντά με το ποδόσφαιρο για να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του αθλητή.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz