Connect with us

EDITOR

Χρ.Πλατάς: Αποχωρίζομαι την Κορινθία με συγκίνηση

Published

on

-Το «αντίο» του Διοικητή της Π.Υ Κορίνθου σε συναδέλφους, φορείς και δημοσιογράφους

Οι τελευταίες κρίσεις βάζουν τέλος στην δίχρονη παρουσία του στην Διοίκηση της Π.Υ Κορίνθου. Ο Πύραρχος κ.Χρήστος Πλατάς κρίθηκε διατηρητέος στο βαθμό του και θα συνεχίσει εκτός Κορινθίας, αφήνοντας αν μη τι άλλο πίσω του σημαντικό έργο και άριστες εντυπώσεις. «Σας αποχωρίζομαι συναισθηματικά φορτισμένος, με πλήρη ικανοποίηση και έχοντας στην καρδιά μου αυτόν τον υπέροχο τόπο» θα γράψει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Διοικητής Πλατάς ήταν εκείνος που κατόρθωσε σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο να «ξεκολλήσουν» το έργο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σοφικό και να το εγκαινιάσουν το καλοκαίρι του 2020.

Από την υπογραφή των εγγράφων για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σοφικού

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του απευθύνει ευχαριστίες σε όλους, συναδέλφους, πολίτες, εθελοντικές ομάδες, φορείς αλλά και δημοσιογράφους.

«Αποχωρώντας από την Κορινθία, όπου υπηρέτησα επί δύο συναπτά έτη, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου και πολύτιμους συνεργάτες των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Κορινθίας, με τους οποίους διαχειριστήκαμε πολύ δύσκολα συμβάντα που εκδηλώθηκαν στο νομό.

Ακόμη, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους πολίτες της Κορινθίας, που εθελοντικά και αγόγγυστα βοήθησαν το έργο μας, τις εθελοντικές οργανώσεις του νομού και τους εθελοντές που ήταν στο πλευρό μας σε κάθε δύσκολο συμβάν.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους θεσμικούς φορείς που ήταν πάντοτε δίπλα μας, καθώς και τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης για την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση».

Κύριε Δοικητά, καλή συνέχεια στο έργο σας!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz