Connect with us

Επικαιρότητα

Χονδρέμπορος θα έστελνε 7 τόνους ακατάλληλα κρέατα σε νοσοκομεία, φυλακές και στρατόπεδα

Published

on

Στην φάκα του ΣΔΟΕ έπεσε μετά από έλεγχο κλιμακίου του ΣΔΟΕ και του ΕΦΕΤ χονδρέμπορος κρεάτων  με έδρα τον Πειραιά. Βρέθηκαν 7 τόνοι αλλοιωμένα προϊόντα κρέατος, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, τα οποία και κατασχέθηκαν και δεσμεύτηκαν.

Από τον έλεγχο που έγινε στα βιβλία της επιχείρησης για το 2020, προέκυψε οτι θα διέθετε τα προϊόντα σε πάνω από 50 νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια, καθώς επίσης και σε στρατόπεδα, σωφρονιστήρια, δομές φιλοξενίας ανηλίκων, δημοτικές επιχειρήσεις, δομές φιλοξενίας προσφύγων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ.λπ.

Ήδη έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια Υπουργεία Υγείας, Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και Μετανάστευσης & Ασύλου, καθώς επίσης και τις Περιφερειακές δομές Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Θεσσαλίας και Ζακύνθου, όσον αφορά τα στοιχεία των εποπτευόμενων φορέων τους που παρέλαβαν προϊόντα από την ελεγχόμενη επιχείρηση μέσα στο 2020, προκειμένου να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας από ενδεχόμενη κατανάλωση ακατάλληλων προϊόντων.

Πηγή:newsit.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz