Connect with us

Ελλάδα

Χανιά: «Θάμπωσε» τους πάντες η θαλαμηγός του ιδιοκτήτη της Τότεναμ – Δείτε το πλωτό παλάτι του

Published

on

Χανιά: «Θάμπωσε» τους πάντες η θαλαμηγός του ιδιοκτήτη της Τότεναμ – Δείτε το πλωτό παλάτι του

Η θαλαμηγός έδεσε στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά και έγινε γρήγορα κεντρικό θέμα συζήτησης στην περιοχή. Όλοι ρωτούσαν για τον ιδιοκτήτη και τους τυχερούς που κάνουν διακοπές…

Μια θαλαμηγός όνειρο που ανήκει σε Βρετανό δισεκατομμυριούχο έδεσε στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά και ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Τα χρώματα και κυρίως το μέγεθός της, έκαναν πολλούς να ρωτούν για τον ιδιοκτήτη και τα άτομα που βρίσκονται μέσα. Όπως έγινε γνωστό ιδιοκτήτης είναι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες μετοχές της Τότεναμ και όπως φαίνεται επέλεξε την Ελλάδα και την Κρήτη, για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Από το πρωί της Κυριακής τις εντυπώσεις κλέβει μια τεράστια θαλαμηγός που είναι αγκυροβολημένη στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά. Το επιβλητικό yaght αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν ένα «πλωτό» παλάτι.

Ο ιδιοκτήτης του μάλιστα το χρησιμοποιεί ως ένα πλωτό σπίτι – γραφείο όταν βρίσκεται μακριά από το σπίτι του. Το Aviva είναι ένα μηχανοκίνητο σκάφος μήκους 98 μέτρων. Είναι το τέταρτο κατά σειρά σκάφος με το όνομα Aviva που κατασκευάστηκε για τον Βρετανό επιχειρηματία Joe Lewis.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους, ο Joe Lewis, είναι πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος με τη περιουσία του να ξεπερνάει τα £4.33 δισεκατομμύρια και μάλιστα είναι ο κατά πλειοψηφία ιδιοκτήτης της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Τότεναμ.

Δείτε παρακάτω εικόνες από τη θαλαμηγό του, που δημοσίευσε το flashnews.gr, από το λιμάνι της Σούδας στα Χανιά…

 

   

newsit.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz