Connect with us

Ελλάδα

Χαμός στη Βουλή με Βελόπουλο: Καλύτερρα ψεκασμένος παρά μπολιασμένος με κάθε Χασάν

Published

on

Ένταση επικράτησε στη Βουλή με αφορμή το νέο αντιεμβολιαστικό κρεσέντο του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για πειραματόζωα και τρομολαγνικά επιστήμονες.

«Τι δουλειά έχει η Λινού με ΜΚΟ; Τι δουλειά έχει Μαγιορκίνης σε εταιρία για AIDS να μιλάει για κορονοϊο; Και ο Σύψας τα ίδια. Έχουν πάρει λεφτά από εταιρείες για έρευνα και προβάλλουν την τρομολαγνεία», είπε ο κ. Βελόπουλος.

Στη συνέχεια απαντώντας σε χαρακτηρισμούς περί ψεκασμένων, σχολίασε: «Προτιμώ να είμαι ψεκασμένος αλλά όχι μπολιασμένος με κάθε Χασάν. Και περιμένει ο Πρωθυπουργός να πάω να εμβολιαστώ μαζί του και να πάρω το κόστος – ενώ έχω επιφυλάξεις – της επιλογής προς το θάνατο. Τον δικό μου πατέρα πειραματόζωο δεν θα τον κάνω». Κλείνοντας δε, αναφέρθηκε απαξιωτικά στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Αλβέρτο Μπουρλά, λέγοντας ότι «κάναμε μεγάλο επιστήμονα τον κτηνίατρο».

Την οργισμένη αντίδραση του πρώην Πρόεδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, προκάλεσε η τοποθέτηση αυτή, με αποτέλεσμα να καταδικάσει τη ρητορική του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης και να τον καταγγελία ότι τροφοδοτεί συνειδητά πνεύμα φοβίας.

Στον ίδιο τόνο απάντησε και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη υπογραμμίζοντας ότι παρασύρει τους πολίτες σε καταστάσεις επικίνδυνες για την υγεία τους, ενώ ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Γιώργος Γεωργαντάς χαρακτήρισε απαράδεκτη τη χρήση του βήματος της Βουλής για έκφραση αντιεπιστημονικών απόψεων και πρόκληση φόβου.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz