Connect with us

Ελλάδα

Χαλκίδα: Συγκίνησε 20χρονος φοιτητής που έπιασε τον Σταυρό για τον Γιάννη Δαμιανό που τραυματίστηκε στην Αμάρυνθο

Published

on

Συγκινητικές στιγμές προσέφερε 20χρονος φοιτητής στη Χαλκίδα που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό για τον Γιάννη Δαμιανό που τραυματίστηκε τα Θεοφάνια του 2021 στην Αμάρυνθο.

Τον αγιασμό των υδάτων από τον Μητροπολίτη Χάλκιδος, Χρυσόστομο παρακολούθησαν πλήθος κόσμου στην παραλία της περιοχής, ανήμερα των Θεοφανίων.

Τον Τίμιο Σταυρό έπιασε ο 20χρονος φοιτητής, Γιώργος Σούλης, ο οποίος όπως δήλωσε, βούτηξε στα νερά του Ευρίπου για τον 24χρονο Γιάννη που βούτηξε στα κρύα νερά στην Αμάρυνθο για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό πριν δυο χρόνια και τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά και για τον αδερφό του που δεν είναι στη ζωή.

Το χρονικό της τραγικής ιστορίας του Γιάννη Δαμιανού

Ο Γιάννης Δαμιανός μαζί με τον πατέρα του ξεκίνησαν από την Δροσιά Ευβοίας για την Αμάρυνθο προκειμένου να ρίξουν μόνοι τους τον Τίμιο Σταυρό. Ήθελαν με αυτό τον τρόπο να εκπληρώσουν το τάμα για τον αδερφό του, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα Χριστούγεννα, ο 24χρονος είχε γίνει δότης μυελού των οστών με σκοπό να βοηθήσει τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Ήταν σε κώμα για μέρες

Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Βούτηξε μαζί με τον πατέρα του και δύο ακόμα φίλους τους, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Για μέρες ήταν σε κώμα. Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία. Έκτοτε παραμένει καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Ωστόσο, δε έχασε την πίστη του και παραμένει αισιόδοξος για τη ζωή, παρόλο που αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα αρκετές δυσκολίες.

Ένα χρόνο αργότερα, ο αδερφός του Γιάννη βούτηξε και αυτός με τη σειρά του να πιάσει τον Σταυρό, για να εκπληρώσει το τάμα του για τον αδερφό του.

in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz