Connect with us

Ατζέντα

Η γιορτή των Χριστουγέννων από Επιμελητήριο και Εμπορικό Σύλλογο (ΦΩΤΟ)

Published

on

Με τον πιο πετυχημένο τρόπο αποχαιρέτησαν το 2023 Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου και Επιμελητήριο Κορινθίας που διοργάνωσαν μια ζεστή και χαρούμενη βραδιά στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στους πεζόδρομους της Ερμού και της Εθνικής Αντίστασης.

Υπό τους ήχους της λαϊκής ορχήστρας “Διαπασών” η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων μαζί με το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Κουτσοδήμος και το Κτήμα Σκλήρη σέρβιραν Glühwein -γλυκό ζεστό κρασί, το γιορτινό κρασί των ημερών, ζεσταίνοντας τους περαστικούς.

Τα τμήματα Βρεφονηπιοκόμων Α’ και Β’ έτους του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ περίμενε τους μικρούς μας φίλους απασχολώντας τους δημιουργικά, διαβάζοντας ιστορίες και παραμύθια επιλεγμένα από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα. Ταυτόχρονα, εκπαιδευόμενες από το τμήμα Αισθητικής της σχολής “ζωγραφίζανε’’ στα πρόσωπά τους, την ελπίδα που γεννάται αυτές τις μέρες.

Τέλος τα τμήματα μαγειρικής μαζί με άλλους εκπαιδευόμενους της σχολής μαγειρεύαν live και κερνούσαν λαχταριστές συνταγές!

Το γλέντι μεταφέρεται σήμερα το απόγευμα στο Λουτράκι, στην πλατεία 25ης Μαρτίου, από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι τις 8.00 το βράδυ…

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz