Connect with us

Τέχνες

(ΦΩΤΟ) Εγκαίνια για την σπουδαία έκθεση ζωγραφική του Κώστα Πρωτοπαπά – Η “φωτορεαλιστική” απεικόνιση

Published

on

Την πρώτη του ατομική έκθεση στην Κορινθία, με τίτλο “Meditations”, παρουσιάζει από σήμερα και μέχρι τις 15 Ιανουαρίου ο Κορίνθιος ζωγράφος Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς. Η έκθεση που αποτελείται από πίνακες των τελευταίων ετών εγκαινιάστηκε χτες στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου.

Ο Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς εργάζεται στη Βαρκελώνη ως καθηγητής Σχεδίου και Ζωγραφικής στην Ακαδημία Τέχνης της Βαρκελώνης και στο Πανεπιστήμιο La Salle Ramon Llull (Πανεπιστημιούπολη της Βαρκελώνης).

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει σπουδές στην Εκπαίδευση.

Με πολλά βραβεία και συμμετοχές σε εκθέσεις σε πολλά μέρη του κόσμου εκθέτει για πρώτη φορά στη γενέτειρά του με πίνακες των τελευταίων ετών. Τα έργα του είναι τόσο ρεαλιστικά, που αναρωτιέσαι αν είναι φωτογραφία. Τα κοιτάς, τα ξανακοιτάς και απλά θαυμάζεις το ταλέντο του Κωνσταντίνου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00- 13:00, ενώ Τετάρτη και Παρασκευή θα είναι ανοιχτή και το απόγευμα, 18:00 – 20:00.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz