Connect with us

Αυτοδιοίκηση

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου για την Συμμαχία Πολιτών

Published

on

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ VAS VAL ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ…

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ σε μία μεγάλη συγκέντρωση.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος ανέφερε ότι αντί να είναι στα καφενεία και να κάνει δημόσιες σχέσεις, επέλεξε να είναι στο γραφείο του και να τρέχει στα υπουργεία για να διεκδικήσει έργα τα οποία αφορούν το δήμο.

Τόνισε ότι αν και δεν είχε την πλειοψηφία σε αυτή την θητεία παρόλα αυτά κατάφερε να διοικήσει το δήμο συμπληρώνοντας ότι στη νέα θητεία τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα, καθώς θα έχει την πλειοψηφία!

Στην συνέχεια σημείωσε πως επέλεξε να φύγουν άτομα που συνεργάστηκαν με τον συνδυασμό του γιατί δεν ήθελε να υποκύψει σε αυτά που του ζητούσαν. Ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί τους ως νέα δημοτική αρχή, αλλά και πως μετάνιωσε που τους εμπιστεύτηκε σε σημαντικές θέσεις στο δήμο!

Ωστόσο, όπως είπε, δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με άλλους συνδυασμούς, όπως την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ.

Ενδιαφέρουσα ήταν η δέσμευσή του πως η αντιδημαρχία Πολιτισμού θα έχει έδρα την Αρχαία Κόρινθο!

Τέλος, ο δήμαρχος άφησε μια ξεκάθαρη αιχμή σημειώνοντας ότι τα έξοδα της προεκλογικής εκστρατείας είναι δικά του και των στελεχών του συνδυασμού του, και όχι χορηγών!

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ KORINTHIANNEWS

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz