Connect with us

Επικαιρότητα

Φωτιά στην Κορινθία: «Βρέχει» στάχτη στο Σοφικό – Στην περιοχή παιδιά για ποδοσφαιρικό τουρνουά

Published

on

Φωτιά στην Κορινθία: «Βρέχει» στάχτη στο Σοφικό – Στην περιοχή παιδιά για ποδοσφαιρικό τουρνουά

Μαίνεται από το μεσημέρι η φωτιά στην Κορινθία. Αγώνας των Πυροσβεστών για να τη θέσουν υπό έλεγχο…

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση πάνω από το Κατακάλι Κορινθίας. Η φωτιά καίει πεύκα, ενώ στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Αναμένεται η συνδρομή εναέριων μέσων και ενίσχυση των Πυροσβεστών που επιχειρούν στην περιοχή. Για την ώρα δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Στο Σοφικό ένα σύννεφο καπνού έχει καλύψει την περιοχή και όπως αναφέρουν κάτοικοι «βρέχει» στάχτη, με τη μυρωδιά της φωτιάς να είναι έντονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόλη βρίσκονται πολλά παιδιά για ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών. Πρόκειται για τις ομάδες νέων του Παναθηναϊκού, της Γιουβέντους, της Παρτιζάν Βελιγραδίου και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και δεν κινδυνεύουν.

Ο δήμαρχος Κορίνθου, Βασίλης Νανόπουλος τόνισε στο newsit.gr: «Η φωτιά είναι κοντά στην Άνω Αλμυρή. Είναι μικρή προς το παρόν αλλά είναι εξελίξιμη μέσα στο δάσος. Έχουν φτάσει στο σημείο οι επίγειες δυνάμεις και μας είπαν πως θα επιχειρήσουν 4 εναέρια. Κοντά είναι ο οικισμός Άνω Άλμυρη, προς το παρόν δεν απειλούνται σπίτια αλλά η φωτιά είναι εξελίξιμη.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz