Connect with us

EDITOR

Φρούσιος:Γεμίστε τα βυτία σας ολοι

Published

on

Με κάθε τρόπο και μέσο προσπαθούν να προλάβουν οι δήμαρχοι ενδεχόμενα περιστατικά πυρκαγιάς. Με δημόσιες τοποθετήσεις και ανακοινώσεις καλούν τους πολίτες να συνδράμουν, ειδικότερα όσους έχουν βυτία να τα έχουν γεμάτα προκειμένου να παρέμβουν άμεσα.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Νεμέας Κώστα Φρούσιου

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ,έχει προειδοποιήσει για την κορύφωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Οι επόμενες ώρες ,λόγω των δυνατών ανέμων ,θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το Νομό Κορινθίας και το Δήμο Νεμέας.

Είναι επιτακτική η προσοχή όλων μας αυτές τις ώρες για να αποτραπεί οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη. Παρακαλούνται λοιπόν όλοι οι πολίτες να μεριμνήσουν για την απομάκρυνση ξερών χόρτων από αυλές και οικόπεδα. Μεγάλη προσοχή απαιτείται για την αποφυγή εργασιών που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά. Παράλληλα ,όσοι πολίτες διαθέτουν βυτία ή δεξαμενές στα οχήματά τους, παρακαλούνται να είναι γεμάτα νερό ,σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδράμουν στο έργο της πυροσβεστικής .

Όλοι απευχόμαστε αυτές τις ώρες ,που η Ελλάδα δοκιμάζεται ,να συμβεί οτιδήποτε δυσάρεστο στην περιοχή μας ,ωστόσο οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε κινδύνου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz