Connect with us

Ελλάδα

Φολέγανδρος: δύο μικρά παιδιά κλωτσούν παγιδευμένη τυφλή γάτα

Published

on

Σοκ έχει προκληθεί από το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει δύο μαθητές δημοτικού να χτυπούν μια γάτα στο κεφάλι στη Φολέγανδρο.

Το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα zoosos.gr δείχνει αρχικά τους δύο νεαρούς να καταδιώκουν το ανήμπορο να αντιδράσει ζώο. Η γάτα, η οποία ήταν τυφλή έπεσε στην πισίνα ξενοδοχείου δεχόμενη επίθεση με διάφορα αντικείμενα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, 15 Οκτωβρίου στο προαύλιο χώρο του κλειστού για την εποχή ξενοδοχείου. Την επίθεση των δύο αγοριών στο ανυπεράσπιστο ζώο αντιλήφθηκε ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου η οποία άκουσε τις κραυγές της γάτας. Οταν εκείνη ρώτησε τι έχει συμβεί, οι μαθητές της απάντησαν ότι μια από τις αδέσποτες γάτες είχε πέσει στην άδεια πισίνα του διπλανού ξενοδοχείου. Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που βρήκε τη γάτα ακίνητη στην άδεια πισίνα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το ζώο είναι νεκρό, και για αυτό αρχικά εσφαλμένα δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η γάτα δεν ζει. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αργότερα, το ζώο που υπέστη κακοποίηση, είναι ζωντανό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε βάρος των δύο ανήλικων μαθητών σχηματίστηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου δικογραφία και έδωσε εντολή εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο σε βάρος των γονιών ενός εκ των παιδιών.

Να σημειωθεί τέλος, ότι η γυναίκα που εντόπισε το κακοποιημένο ζώο δήλωσε στην ίδια πηγή πληροφοριών ότι ο πατέρας του ενός παιδιού, όταν του ζήτησε εξηγήσεις, είπε χαρακτηριστικά: «Παιδάκι είναι».


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/folegandros-mathites-htypoyn-gata-sto-kefali



Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz