Connect with us

Επικαιρότητα

Φοιτητές του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ πετούν τα ρούχα τους και φωτογραφίζονται γυμνοί

Published

on

Φοιτητές και φοιτήτριες από τις αθλητικές ομάδες του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, έβγαλαν τα ρούχα τους και φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό.

Άνδρες και γυναίκες από τις αθλητικές ομάδες του πανεπιστημίου, διαφόρων αθλημάτων, όπως κολύμπι, ιστιοπλοΐα, στίβος, βόλεϊ και υδατοσφαίριση, πόζαραν ολόγυμνοι σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την πόλη του Κέιμπριτζ για τις ανάγκες ενός νέου ημερολογίου.

Οι καλαίσθητες εικόνες έχουν απαθανατίσει άντρες και γυναίκες, να ποζάρουν με εξοπλισμό που χρησιμοποιείται συνήθως στα αθλήματά τους σε διάφορες πόζες.

Μια τολμηρή εικόνα δείχνει τους φοιτητές από την κολυμβητική ομάδα, να ποζάρουν γυμνοί στο Μουσείο Fitzwilliam με μόνο πετσέτες για να προστατεύσουν τα ευαίσθητα σημεία τους.

Σε μια άλλη φωτογραφία, βλέπουμε μια ομάδα φοιτητών από την λέσχη υδατοσφαίρισης να ποζάρουν στο Cambridge Union χρησιμοποιώντας τις μπάλες του αθλήματος για να καλυφθούν.

Επίσης, μέλη της λέσχης ιστιοπλοΐας και watersurfing του πανεπιστημίου, φωτογραφίζονται όπως τους γέννησε η μαμά τους, στα λιβάδια του Γκράντσεστερ, τα οποία έγιναν διάσημα από τον ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ, με σημαδούρες και άγκυρες τυλιγμένους στους ώμους τους.

Κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων, υπήρξαν πολλές δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς οι φοιτητές δεν βρισκόταν στην πόλη για τη θερινή περίοδο και μερικές από τις λήψεις λήφθηκαν υπό περιορισμούς Covid -19, πράγμα που σημαίνει ότι τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν ξεχωριστά λόγω του μέτρου της κοινωνικής απόστασης και στη συνέχεια να επεξεργαστούν οι φωτογραφίες για να φαίνονται όλοι μαζί.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz