Connect with us

Ελλάδα

Φθιώτιδα: Λύκος έφτασε στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και προκάλεσε πανικό – Δείτε τα βίντεο

Published

on

Ο λύκος όχι μόνο μπήκε σε κατοικημένη περιοχή, αλλά έφτασε μέχρι το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα. Τα βίντεο προκαλούν αίσθηση…

 

Ο λύκος κατέβηκε σε κατοικημένη περιοχή στη Φθιώτιδα, πιθανότατα για αναζήτηση τροφής. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, αυτό δεν συνέβη για πρώτη φορά. Ο λύκος καταγράφηκε να τρέχει ανάμεσα στα αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει στην περιοχή και να περνάει έξω από πολυσύχναστα καταστήματα της περιοχής. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάτι δυσάρεστο από την παρουσία του.

 

Ένας λύκος έκανε την εμφάνιση του στο δρόμο, στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα, ανάμεσα σε αυτοκίνητα και πολίτες που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Το απίθανο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου στις 23.30.

Όπως τονίζει ο κ. Γιάννης Γιαπιτζάκης που τράβηξε το βίντεο, ο λύκος ήρθε από την περιοχή του Λεβέντη έξω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, στις 23:30 μέσα από την παλιά εθνική Αθηνών – Λαμίας, ανάμεσα στα αυτοκίνητα, πέρασε κάτω από το μαγαζί του, διέσχισε όλη τη παραλιακή οδό, ξενοδοχεία, πλατεία, λιμάνι, εκκλησία και εξαφανίστηκε στην άλλη πλευρά του χωριού.

Πηγή:newsit.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz