Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης: Εξαιρετικά ανθεκτικός στον επίλογό του ο κορονοϊός – Αναπροσαρμόζουμε τις άμυνες μας

Published

on

Ως εξαιρετικά ανθεκτικό στον επίλογό του χαρακτήρισε τον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή.

«Όλοι θα ευχόμασταν να είχαμε βάλει τελεία στο κεφάλαιο της πανδημίας και να γράφαμε τώρα τις νέες γραμμές ενός βιβλίου της ευημερίας» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Όπως, όμως, συμπλήρωσε «οι μεταλλάξεις απαιτούν προσαρμογές στις αμυντικές τακτικές μέχρι ο εμβολιασμός φέρει την τελική νίκη».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως «βρισκόμαστε ακόμα μπροστά σε ένα κρίσιμο δίμηνο και ελπίζουμε βάσιμα ότι θα είναι το τελευταίο».

«Ελπίζουμε η φετινή άνοιξη να φέρει το αληθινό καλοκαίρι στην οικονομία και την κοινωνία» πρόσθεσε στην εισαγωγή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε live την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή:

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι είναι «μαραθώνιος η διαχείριση της πανδημίας και δεν είναι σπριντ»

«Συνεπώς παρά τις μεγάλες δυσκολίες ένα είναι το συμπέρασμα των επιστημονικών αναλύσεων: η Ελλάδα τα κατάφερε καλύτερα σε σχέση με άλλα κράτη με πιο προηγμένα συστήματα υγείας» υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

Χαρακτήρισε, δε, «ψέμα» την εικόνα που παρουσιάζει η αντιπολίτευση «που αδικεί τη χώρα και προσβάλει όλους όσοι παλεύουν νύχτα-μέρα με τον κορονοϊό».

«Κανείς δεν πανηγυρίζει και δεν χαμογελά αλλά δεν μπορούμε να μηδενίζουμε όσα έχουμε πετύχει» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz