Connect with us

EDITOR

Φέρνουν το Acropolis στην Κορινθία!

Published

on

  • Το μισό μπάτζετ καλύπτουν Γκιώνης – Νανόπουλος , Ισχυρή η βούληση Δήμα

Δεν αρκούν οι διαδρομές, δεν αρκούν οι υποδομές! Για να έρθει το Acropolis στα μέρη σου χρειάζεται ισχυρό μπάτζετ κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά δυο δήμαρχοι που θέλουν να δώσουν ξανά σήμα εκκίνησης στη σπουδαία κ θεαματική διοργάνωση.

Γιώργος Γκιώνης κ Βασίλης Νανόπουλος βάζουν γενναία το χέρι στην τσέπη κ όπως λέει το ρεπορτάζ, καλύπτουν το μισό μπάτζετ της διοργάνωσης.

Άλλωστε, μόνο έτσι θα έχεις αξιώσεις έναντι  μιας ισχυρής Στερεάς Ελλάδας που θέλει εκείνη να τρέξει το Acropolis απολαμβάνοντας το θέαμα του αλλά κ τα οφέλη του. Η Κορινθία λοιπόν έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της διοργάνωσης του 2021.

Η στήριξη του Υπουργού Χριστού Δήμα διόλου αμελητέα δεν είναι αφού συν τω χρόνω, μετατρέπεται σ έναν ισχυρό πολιτικό άνδρα με παρέμβαση.

Ο φάκελος είναι σχεδόν έτοιμος και τα χρήματα δεσμευμένα, η περιφέρεια ανακοίνωσε πως θα καλύψει το υπόλοιπο 50% του μπάτζετ μετά την πρώτη σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία Δήμα την Παρασκευή και την παρουσία βεβαίως των δυο Δημάρχων Κορίνθου και Λουτρακίου.

 Με διαδρομές λοιπόν, με υποδομές, με εμπειρία σε ανάλογη διοργάνωση και χρήμα η Κορινθία ετοιμάζεται να “πατήσει γκάζι” κ οι 3 άνδρες να “φρεσκάρουν” τις φωτογραφίες με τα σημαιάκια.

Το Acropolis μόνο όφελος θα φέρει στην Κορινθία αφήνοντας της πολλαπλάσια από εκείνα που δαπάνησε. Οφέλη που τα έχει ανάγκη στο πανδημικά κλίμα που έχει χτυπήσει καίρια την οικονομία της.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz