Connect with us

Επικαιρότητα

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Μπολάτι.

Published

on

Υπό έλεγχο βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε -τη νύχτα της Δευτέρας 13 προς την Τρίτη 14 Ιανουαρίου- στον εξωτερικό χώρο μονάδας ανακύκλωσης, στο Μπολάτι.

Οι εκτιμήσεις που γίνονταν το απόγευμα αναφέρουν ότι η φωτιά αναμένεται να έχει κατασβεστεί μέχρι το βράδυ σήμερα Τρίτη 14 του μήνα, καθώς από την πρώτη στιγμή είχαν σπεύσει στη μάχη εναντίον της ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, τις οποίεςς συνδράμουν μέχρι τώρα μηχανήματα  και φορτηγά από τους αυτοδιοικητικούς φορείς.

Επί τόπου βρέθηκε το πρωί και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος – παρουσία, μεταξύ άλλων, του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή και αυτοδιοικητικών από τον τοπικό δήμο- ενημερώθηκε από τον επικεφαλής αξιωματικό της Π.Υ. για τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης παρατήρησε ότι στην εν λόγω μονάδα είχαν γίνει έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και είχαν επιβληθεί οι σχετικές κυρώσεις, σημείωσε ωστόσο ότι πρόκειται για “καταστάσεις που παρέλαβα”, για επισημάνει παράλληλα ότι για το συνολικό πρόβλημα, “οι ευθύνες προφανώς είναι όλων, κράτους και Περιφέρειας. Το θέμα των απορριμμάτων είναι ένα θέμα που πρέπει να κλείσει” τόνισε χαρακτηριστικά.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz