Connect with us

Ελλάδα

Υπόθεση βιασμού 11χρονης: Αυτός είναι ο 38χρονος κατηγορούμενος- Αποκάλυψε ο ίδιος την ταυτότητά του

Published

on

Ποιος είναι ο κατηγορρούμενος για το βιασμό 20χρονης σήμερα αθλήτριας, όταν εκείνη ήταν 11 ετών

Συνελήφθη νωρίτερα μετά από ένταλμα σύλληψης της εισαγγελίας για βαριά κακουργήματα ο προπονητής που καταγγέλθηκε για βιασμό αθλήτριας ιστιοπλοΐας, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ονομάζεται Τριαντάφυλλος Αποστόλου, είναι 38 ετών και διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Σάμο. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του STAR, ο κατηγορούμενος εργάστηκε από το 2015 σε δύο ναυταθλητικά σωματεία του νησιού, το Ναυτικό Όμιλο Σάμου και το Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβασίου στο πρώτο για κάποιους μήνες και στο δεύτερο για δύο χρόνια.

Την ταυτότητά του την αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στο protothema.gr στο οποίο έδωσε και συνέντευξη, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν. Και επιμένοντας ότι η σχέση ήταν συναινετική και ότι πήγαινε για γάμο με την μικρή αθλήτρια…

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως ασχολείται με άλλες δραστηριότητες και έχει εγκαταλείψει τελείως το χώρο της ιστιοπλοΐας. Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, τον φερόμενο ως δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

11χρονη προπονητής

Συνελήφθη στη Σάμο μετά τις καταθέσεις της αθλήτριας και των γονιών της

Ο 38χρονος συνελήφθη στην Σάμο όπου διαμένει, μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Εισαγγελία της Αθήνας για βαρύτατες κατηγορίες που φαίνεται να τελέστηκαν πριν από 9 χρόνια , όταν το θύμα ήταν έντεκα ετών.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο από την Ολυμιονίκη Σοφία Μπεκατώρου που κατέθεσε, πρώτη μάρτυρας, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε με αφετηρία όσα η Ολυμιονίκης υποστήριξε για βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Η κ. Μπεκατώρου έδωσε τα στοιχεία της υπόθεσης στον κ. Στεφανάτο, κατόπιν συνεννόησης που είχε με την 20χρονη, σήμερα, αθλήτρια.

Σε βάρος του προπονητή που συνελήφθη σήμερα και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία αμέσως μόλις φθάσει από την Σάμο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν: βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Της έκδοσης του εντάλματος προηγήθηκαν οι καταθέσεις τόσο της 20χρονης αθλήτριας όσο και των γονιών της που ελήφθησαν από τον κ. Στεφανάτο τα τελευταία 24ωρα κάτω από άκρα μυστικότητα για την προστασία του θύματος.

Ο προπονητής σε δημόσιες δηλώσεις του μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ισχυρίστηκε πως δεν τίθεται θέμα βιασμού καθώς “είχε σχέση” με το 11χρονο κορίτσι, το οποίο, όπως είπε, ήθελε να παντρευτεί καθώς δεν “υπήρχε άλλη γυναίκα” για αυτόν.

Σάλος με τις αδιανότητες δηλώσεις του προπονητή: Είχαμε σχέση – Δεν υπήρξε βιασμός”

Υπενθυμίζουμε ότι αποτροπιασμό, προκάλεσαν οι προ ημερών δηλώσεις του προπονητή. Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News” ο δράστης δε δίστασε να πει ότι είχε σχέση με το κοριτσάκι, ότι ήταν ερωτευμένος καθώς και ότι οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να παντρευτούν όταν η ανήλικη μεγάλωνε.

Ο προπονητής, ο οποίος ζει μόνιμα πλέον σε νησί, σημείωσε ότι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού.

“Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα να παντρευτούμε“, δήλωσε ο κατηγορούμενος.

“Την αγαπάω και με αγάπησε και αυτή”

“Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα γιατί όντως ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου” πρόσθεσε.

Παράλληλα επικαλείται στοιχεία που για ευνόητους λόγους, έχουν απαλειφθεί.

“Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και τη χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα δηλαδή, το ήθελε και έχω τραγικά στοιχεία ας πούμε να αποκαλύψω.

Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Και σε πληροφορώ ότι από μία φτωχή οικογένεια υπάρχει μια τεράστια ωριμότητα. Τα παιδιά που προέρχονται από μία πολύ φτωχή οικογένεια είναι τα πιο ώριμα”.

“Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή όταν ήταν 11 ετών”

Ο 38χρονος σήμερα, άνδρας, παραδέχεται την σεξουαλική του επαφή με την ανήλικη, την οποία όμως, δεν θεωρεί λάθος, γιατί όπως λέει, σκόπευε, όταν μεγαλώσει, να κάνει μαζί της οικογένεια.

“Εμένα μου έπεσε ένα κεραμίδι στο κεφάλι γιατί περίμενα ένα κορίτσι να με αναζητήσει για να λήξουμε τη σχέση μας σε ένα γάμο και τελικά καταλαβαίνω ότι έχω καταγγελία πού; Για βιασμό. Εγώ δεν επέβαλα κάτι ποτέ. Απεναντίας. Με ήθελαν”, υποστηρίζει.

“Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή όταν ήταν 11 ετών, και δεν υπήρξε για τον έναν απλούστατο λόγο, ότι μου είχε στείλει μια φορά ένα μήνυμα κρυφά από το κινητό του πατέρα της και την άλλη μέρα πήγα και τους το έδειξα να το διαχειριστούνε όμορφα.

Σίγουρα πλατωνικό ήταν, όπως ερωτεύεται μία κοπέλα τον δάσκαλο ή ένα αγόρι τη δασκάλα. Αλλά όσο μεγάλωνε κι εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μία φτωχή οικογένεια, γιατί ήταν πάρα πολύ τίμια και δεν με ένοιαζε, γιατί έλεγα ότι εγώ όλα αυτά θα τα ξεπληρώσω, θα σ’ τα δώσω πίσω. Είχα και έχω συναισθήματα”…

Όσο για το πότε η σχέση, όπως τη χαρακτηρίζει, σταμάτησε να είναι πλατωνική; “Αυτό δεν το θυμάμαι, πάντως δεν ήταν 11 χρονών, αυτό είναι… Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Ήτανε μεγαλύτερη, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ”.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όταν η σχέση του έγινε γνωστή, ενημερώθηκε ο όμιλος και ο νεαρός τότε προπονητής απολύθηκε. Τότε ήταν που βρήκε τον πατέρα της, ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι θα ακολουθηθεί η δικαστική οδός.

“Από τον όμιλο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν δεν ξανά έρχεσαι. Πήγα και βρήκα τον πατέρα της. Τώρα του λέω τι είναι αυτό το πράγμα; Θα τα πούμε μου λέει στον εισαγγελέα. Ο πατέρας της αθλήτριας έβλεπε ότι ήμασταν φουλ ερωτευμένοι, δεν ξεκόλλαγε τα μάτια της από πάνω μου, το καταλάβαινε, αλλά οκ ρε παιδί μου. Τον έκανα παρέα, με έκανε παρέα, πηγαίναμε μαζί όπου φαντάζεσαι, ο κολλητός μου ήτανε.

Εγώ ήθελα να πάω να τους τα πω έτσι όπως είναι, στον πατέρα να του μιλήσω και να του πω “ναι, ξέρεις κάτι; Είμαι με την κόρη σου και τη θέλω”. Για γάμο την ήθελα, για γάμο ξεκινήσαμε. Λέω “εσύ με αγαπάς; Θες να παντρευτούμε;”, “Ναι, θέλω”. “Εντάξει, μην υπολογίζεις”.

Οκ, θα ήταν λίγο πιο σκληρό, πάντα ένας πατέρας είναι λίγο πιο σκληρό να το ακούσει αυτό για την κόρη του, αλλά δεν είχα πονηρό σκοπό και πρόστυχο. Θα μεγαλώσει λίγο ακόμα, θα τη σπουδάσω, θα τη φροντίσω, την αγαπάω ρε γαμώτο. Δηλαδή είναι ντροπή να αγαπάς έναν άνθρωπο; Θα μεγαλώσει, σιγά πια, 16 χρόνια διαφορά, οκ ρε παιδί μου, έχουνε γίνει και πολύ μεγαλύτερα και υπάρχουνε οικογένειες έτσι”.

“Περίμενα να μεγαλώσει για να την παντρευτώ”

“Τον πατέρα τον κυνήγαγα στο τέλος και μου άλλαζε θέματα, γιατί καταλάβαινε τι ήθελα να του πω. Και το έβλεπα, στους μορφασμούς, στο στραβοκατάπημα, αυτά. Και δεν μου έλεγε από την αρχή “ξέκοψε””.

Ο τότε προπονητής ιστιοπλοΐας συνεχίζει την περιγραφή ισχυριζόμενος ότι τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία, ότι δεν περίμενε ποτέ μια τέτοια καταγγελία σε βάρος του και μέχρι και σήμερα παραμένει εργένης, ελπίζοντας ότι οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.

“Περίμενα να μεγαλώσει, μετά τα 18 την παρακολουθούσα και έλεγα “Άντε ρε γαμώτο, θα με πάρει ποτέ τηλέφωνο;”. Δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Ξέρεις σε αυτά τα πράγματα θέλεις να σε αναζητήσει ο άλλος. Είχε, υπήρξανε αγγελιοφόροι που ξέρανε πού είμαι. Την περίμενα να μεγαλώσει, να με διαλέξει μόνη της.

Την αγαπάω, πώς να το εξηγήσω; Δεν το έκανα και τώρα το έχω μετανιώσει. Πώς μπορώ τώρα εγώ να πω ότι τον βίαζα αυτόν τον άνθρωπο; Είχα δεσμό και τη χώρισα για αυτήν την κοπέλα, για αυτήν την κοπέλα. Δεν μπορούσα να κοιτάξω άλλη. Αλλά δεν ήταν το σεξουαλικό, για όνομα του Θεού. Έβλεπα άλλα πράγματα. Ήθελα να μπω στην οικογένειά της, να τους στηρίξω, να τους βοηθήσω.

Είχα πολύ αληθινά συναισθήματα, ειλικρινή. Ποιος βιασμός; Άμα ρωτήσετε τα παιδάκια εκεί μέσα που ήταν στην ηλικία της, θα σας το πούνε όλοι. Ήθελα να την παντρευτώ, πού είναι το κακό; Μου έλεγε η μάνα μου “Γιατί δεν αφήνεις έναν άνθρωπο να σε πλησιάσει;”. Τι να της πω τώρα; Ότι είμαι ακόμα εκεί; Ναι, ακόμα εκεί είμαι”…

Πηγή: thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz