Connect with us

Ελλάδα

Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών ο Ξυλοκαστρίτης Όμηρος Τσάπαλος

Published

on

Στην Α’ Αθηνών θα κατέβει ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Ξυλοκαστρίτης Όμηρος Τσάπαλος.

Ο Όμηρος Τσάπαλος, έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του Εκπροσώπου Τύπου του ΕΦΚΑ από τον Μάρτιο του 2020. Το έργο στον ΕΦΚΑ είναι πλέον εμφανές καθώς μέσα σε 24 μήνες εκδόθηκαν περισσότερες από 510.000 εκκρεμείς συντάξεις ενώ δημιουργήθηκαν πάνω από 80 ψηφιακές υπηρεσίες.

Η ενεργή παρουσία του στα πολιτικά πράγματα είναι μακρά, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αφού από το 2011 εργάζεται ως Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, ενώ το 2015 ίδρυσε τη δική του εταιρία παρέχοντας υπηρεσίες επικοινωνίας και στρατηγικής σε μεγάλες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Πρόκειται για ένα νέο και ανερχόμενο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκε από νωρίς σε θέσεις ευθύνης και κλήθηκε να αντιμετωπίσει απαιτητικά ζητήματα.

Το 2019 εργάστηκε ως Ειδικός Συνεργάτης σε θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε θέση συμβούλου Τύπου και Επικοινωνίας στα Υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας.

Είναι αριστούχος απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, και Πολιτικής Επικοινωνίας του London School of Economics.

Είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz