Connect with us

EDITOR

Υποψήφια για τη ΝΟΔΕ η Ιωάννα Κασίμη;

Published

on

Οι φήμες που την θέλουν να διεκδικεί στις 24 Οκτωβρίου την προεδρία της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία πληθαίνουν.

Σίγουρα το όνομα της δεν διέρρευσε τυχαία, η διαρροή καταγράφεται αμέσως μετά την παραίτηση – αποπομπή Κορδώση.

Βέβαια, για την προεδρία του κομματικού οργάνου υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες. Την βούληση του έχει εκφράσει πολλούς μήνες πριν ο Μιχάλης Παρασκευάς. Λέγεται μάλιστα πως η υποψηφιότητα του έχει και την στήριξη του Δημάρχου Κορινθίων γεγονός που οδήγησε σε ψυχρανση των σχέσεων του Βασίλη Νανοπούλου με τον Απόστολο Γεώργαρη ο οποίος επίσης επιθυμούσε να θέσει υποψηφιότητα.

Η κάθοδος της κ.Κασίμη αλλάζει ωστόσο τα δεδομένα άρδην , εφόσον η φήμη επιβεβαιωθεί. Η υποψηφιότητα Γεώργαρη φαίνεται ήδη να έχει υποχωρήσει. Παραμένει σταθερός ως ώρας ο Μιχάλης Παρασκευάς.

Η κυρία Κασίμη πρέπει να σημειωθεί, προσφάτως ανέλαβε καθήκοντα ειδικής συμβούλου στο πλευρό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Και πριν από αυτήν την τοποθέτηση ωστόσο η παρουσία της ήταν ενεργή και η μεγάλη αποδοχή στο πρόσωπο της από το κόμμα εμφανής.

Αυτή η αποδοχή ενδεχομένως να αλλάξει και τα σχέδια του Δημάρχου περί της δικής του στήριξης.

Τι θα κάνει ο Βασίλης Νανόπουλος; Μην ξεχνάμε πως στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία της ΝΟΔΕ η στήριξη του είχε μετατραπεί σε θρίλερ! 

Αν η υποψηφιότητα Κασίμη ισχύει τότε αποδεικνύεται η πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας για αναβάθμιση του οργάνου, για ενεργοποίηση του. Η προεδρία Καρπούζη ήταν η τελευταία που μπορεί η ΝΟΔΕ να θυμάται ως αξιόλογη.

Ο καιρός πλησιάζει και ο γρίφος θα λυθεί.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz