Connect with us

EDITOR

Υπέγραψαν μαζί! Αυτή είναι η υγιής αυτοδιοίκηση που θέλουν οι πολίτες!

Published

on

Αυτή η φωτογραφία και αυτή η κοινή υπογραφή είναι σίγουρο θα προκαλέσει συζητήσεις για πολλές ημέρες και σενάρια αναμφισβήτητα.

Αυτή η κοινή όμως φωτογραφία και υπογραφή των δυο δημάρχων, του νυν Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και του πρώην δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού που δόθηκε πριν από λίγο στην δημοσιότητα από το γραφείο τύπου, δεν σηματοδοτεί παρά το αυτονόητο.

Πως στα σοβαρά θέματα του δήμου Κορινθίων, στα έργα που δίνουν προοπτική και αποτελούν θεμέλιο ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας , ο πρώην δήμαρχος είναι συνοδοιπόρος.

Δεν είναι μηδενιστής, δεν είναι εγκάθετος.

Βάζει πρώτα το καλό και το μέλλον του τόπου του και έπειτα τις όποιες αντιπολιτευτικές ή άλλες διαθέσεις.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός συνεχίζει να παραδίδει «μαθήματα αυτοδιοίκησης». Δυστυχώς όσοι θήτευσαν μαζί του για πολλά χρόνια δεν κατόρθωσαν να διδαχθούν. Και όχι βέβαια επειδή ο πρώην δήμαρχος ήταν ένας κακός δάσκαλος, αλλά γιατί, έτσι θεωρούν, ο δρόμος προς την εξουσία είναι ευκολότερος.

Ο Βασίλης Νανόπουλος από την άλλη χαράσσει εκείνους τους δρόμους που από την αρχή δεσμεύτηκε. Της συνεργασίας με όλους προκειμένου ο τόπος να προοδεύσει.

Σήμερα οι Κορίνθιοι βλέπουν δυο δημάρχους να συνεργάζονται. Δυο δημάρχους να εργάζονται από κοινού για τον τόπο τους. Γιατί ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο εν ενεργεία, ο τόπος και οι άνθρωποι του θα είναι πάντα εδώ. Και πάντοτε θα υπάρχει η «συνέχεια». Όχι ο μηδενισμός και σίγουρα όχι η κατεδάφιση των όσων οι προηγούμενοι έφτιαξαν ή ξεκίνησαν να φτιάχνουν.

Η φωτογραφία που σήμερα δίνεται στην δημοσιότητα είναι η «υγιής αυτοδιοίκηση». Αυτή που οι πολίτες, σε δύσκολους πολύ καιρούς για τους ίδιους, έχουν ανάγκη. Και είναι βέβαιο πως αυτήν την αυτοδιοίκηση θα στηρίξουν!

Οι υπογραφές που έβαλαν οι δυο δήμαρχοι αφορούν στην αποδοχή της προσφοράς για την εκμίσθωση της περιφερειακής αγοράς Λεχαίου και την δημιουργία εκεί βιοτεχνολογικού πάρκου δυναμικότητας 2.000 θέσεων εργασίας.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz