Connect with us

EDITOR

Τ.Ταγαράς στο MyRadio 89.6 : Ελάχιστα τα προβλήματα στα σχολεία της Κορίνθου από την κακοκαιρία (podcust)

Published

on

Κανονικά λειτουργήσαν τα σχολεία σήμερα στο δήμο Κορινθίων παρ ότι αρκετοί γονείς είχαν ζητήσει να κλείσουν οι σχολικές μονάδες λόγω του κύματος κακοκαιρίας το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς θα “χτυπούσε” και την Κορινθία. Την ανησυχία ενέτεινε το μήνυμα του 112 εχθές το απόγευμα ωστόσο απο νωρίς το πρωί το φαινόμενο δεν δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες που θα οδηγούσαν σε αναστολή λειτουργίας των σχολείων και ως εκ τούτου λειτούργησαν κανονικά.

Το μεσημέρι οι Διευθυντές των σχολείων σε κοινή σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Β’ Βάθμιας Σχολικής επιτροπής του δήμου Κορινθίων κ.Τάσο Ταγαρά και το Δήμαρχο Κορινθίων κατέγραψαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις μονάδες ώστε να ανατιμετωπιστούν.

“Ήταν κυρίως προβλήματα στην στεγανότητα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και αυτό θα κάνουμε όπως κάνουμε από την αρχή αυτής της θητείας” σημείωσε ο Πρόεδρος Τάσος Ταγαράς μιλώντας στο myradio 89,6, την εκπομπή “Τύπος και Υπογραμμός” και την Χριστίνα Τσιορωτά.

Ο Πρόεδρος εστίασε στην καλή και συνεχή συνεργασία με τους διευθυντές ώστε να εντοπίζονται οι ανάγκες και να λύνονται να ζητήματα δεδομένου οτι αρκετά σχολεία στεγάζονται σε κτίρια τα οποία είναι πολλών ετών.

Ακούστε το Podcust της συνέντευξης στο κανάλι του Mypressnet.gr στο Spotify:

https://anchor.fm/mypressnet/episodes/—-26-01-23-e1u2c1e/a-a986j62

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz