Connect with us

EDITOR

Τ.Γκιολής: Καλούμε να μαζέψω τα ασυμμάζευτα

Published

on

Με μια φράση που θα συζητηθεί αναλαμβάνει καθήκοντα στον τομέα της Πρόνοιας και της κοινωνικής αλληλεγγύης  στην Πελοπόννησο ο Τάσος Γκιολής. Ο μέχρι πρότινος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κάνει λόγο για “ασυμμάζευτα που καλείται να μαζέψει” δίνοντας την αίσθηση πως στο κομμάτι αυτό, το πολύ ευαίσθητο και κρίσιμο κομμάτι και στα χρόνια της πανδημίας, δεν έχει γίνει τίποτα. Αληθεύει ή όχι;

Ο Αντιπεριφερειάρχης δηλώνοντας γιατρός προχώρησε σε μια ακόμα δήλωση που θα προκαλέσει αίσθηση. Για την θέση που βρέθηκε στα 2,5 χρόνια, για τη νέα επιλογή Νίκα, για την λειτουργία της παράταξης Τατούλη. 

“Έδωσα την ψυχή μου 2,5 χρόνια, έφτιαξα τις τεχνικές υπηρεσίες, 20 εργολαβίες ασφαλτόστρωσης τρέχουν, η Κορινθία πλημμύριζε με κάθε βροχή, κάναμε τα έργα που έπρεπε, εγώ λειτουργώ ομαδικά. Λειτουργώ υπέρ της παράταξης. Έβαλα φτερά στα πόδια μου κι αυτό θα κάνω και στο νέο μου πόστο. Η παράταξη Τατούλη ξεφτίλισε τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες αφήνοντας τους χωρίς υπηρεσίες και αρμοδιότητες. Οι άλλοι τι έκαναν; Η Νικολάκου τι έκανε γιατί η Νικολάκου κυβερνούσε. Και η δική μας παράταξη έχει φιλοδοξίες. Φυσικά και θέλουν οι συνάδελφοι να γίνουν χωρικοί, είναι θεμιτό. Δεν αισθάνομαι αδειασμένος. 2,5 χρόνια έβαλα φτερά και έδωσα την ψυχή μου στην Κορινθία, τώρα θα το κάνω για όλη την Πελοπόννησο. Είμαι γιατρός και θα είμαι κοντά στους συμπολίτες μου σημείωσε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικό αέρα.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz