Connect with us

EDITOR

“Τύπος και Υπογραμμός” ο Αποστόλης Γεώργαρης! Η νέα γενιά της πολιτικής είναι εδώ!

Published

on

Νέα φιλοσοφία! Αυτή είναι η αίσθηση που αποκομίζει κανείς συνομιλώντας με τον Απόστολο Γεώργαρη. Επιχειρηματίας επιτυχημένος και καινοτόμος, δημιουργός του λαδιού με τα θραύσματα χρυσού που διαπρέπει στο εξωτερικό, λάτρης της γης συνεχίζει να καλλιεργεί μεγάλες εκτάσεις στο Σπαθοβούνι, συνδικαλιστής που μάχεται για τα συμφέροντα των παραγωγών, πολιτικοποιημένος , προσφάτως εκλεγείς στην ΔΗΜΤΟ Κορίνθου με ένα αέρα πραγματικής ανανέωσης και το  τελευταίο διάστημα στενός συνεργάτης του δημάρχου Κορινθίων, θεωρεί πως οφείλει κάθε νέος να βρίσκεται στα κέντρα λήψης αποφάσεων και να τις δρομολογεί!

Στο studio της εκπομπής “Τύπος και Υπογραμμός” ήταν ευθύς, ξεκάθαρος,  ειλικρινής. Κάποιους τους στεναχώρησε ίσως επειδή εκείνοι δεν είναι ούτε ξεκάθαροι ούτε ευθείς. Για τον Αποστόλη Γεώργαρη όμως αυτό είναι το “στοίχημα” όσων ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Αυτά τα χαρακτηριστικά οφείλουν να έχουν γιατί σε αυτά ανταποκρίνονται οι νέες γενιές. Εκείνες οι γενιές που απαξίωσαν τον παλαιοκομματισμό με την ηχηρή απουσία τους από τα πράγματα.

Θέλουμε στελέχη στα κοινά σαν τον Αποστόλη Γεώργαρη! Η γνώμη τους έχει βαρύτητα ακριβώς γιατί διακατέχεται από ευθύτητα. Ακούστε τον! 

Χριστίνα Τσιορωτά

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz