Connect with us

Επικαιρότητα

Τρόφιμα άνω του τόνου με σκοπό τη στήριξη της Ι.Μ. Κορίνθου

Published

on

Δελτίο Τύπου από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

Νωρίτερα σήμερα Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου, ημέρα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρέδωσε στην τράπεζα Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου «Η Θεοπροσφορά» και στον αρχιμανδρίτη Αρκάδιο Ρανζύ μεγάλη ποσότητα κρεάτων και μαναβικής για τις ανάγκες του Φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως Κορίνθου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και ο κ. Γκιολής συνεισέφεραν τρόφιμα άνω του τόνου με σκοπό τη στήριξη της Ι.Μ. Κορίνθου η οποία προσφέρει «γεύματα αγάπης» σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.

Το έργο της Ι.Μ Κορίνθου και του Μητροπολίτη Διονύσιου, είναι εκείνο που πέρα των εκατοντάδων εθελοντών που το στηρίζουν, τέτοιες ημέρες ακόμα περισσότερο και η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Κορινθίας έχουν ως προτεραιότητα τους την προσφορά σε κάτι που είναι τόσο δεδομένο. Ένα πιάτο φαγητό, ένα γεύμα αγάπης όπως μας διδάσκει τόσα χρόνια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διονύσιος ως απόδειξη της αγάπης μας προς το Θεό και τον συνάνθρωπο.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz