Connect with us

Ελλάδα

Τροχαίο στη Λαμία: Η οδηγός χτύπησε τον ντελιβερά, κατέβηκε χωρίς να βάλει χειρόφρενο και μετά κυνηγούσε το ΙΧ [βίντεο]

Published

on

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας 3/10 στη Λαμία, με ένα αυτοκίνητο να συγκρούεται με μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός ντελιβεράς, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο ιστότοπος lamiareport.gr, το τροχαίο έγινε το πρωί της Δευτέρας 3/10 στην οδό Αθηνών στη Λαμία, με το σοκαριστικό ατύχημα να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό, ανεβαίνει την οδό Αθηνων με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και ο ντελιβεράς ακολουθεί.

Μετά το τροχαίο η οδηγός κατέβηκε να δει τον ντελιβερά και το αμάξι της άρχισε να τσουλά προς τα πίσω χωρίς χειρόφρενο

Η οδηγός, κατά δήλωσή της, βγάζει φλας και κόβει ταχύτητα, για να στρίψει αριστερά στην οδό Ολύμπου. Ο ντελιβεράς που ακολουθεί την ίδια στιγμή προσπαθεί να την προσπεράσει από αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Η γυναίκα σοκαρισμένη βγαίνει έξω και πιάνει το κεφάλι της, τρέχοντας προς το παιδί. Εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνει ότι δεν έχει δέσει το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο αρχίζει να κάνει προς τα πίσω.

Επίσης στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα και το πρόχειρο κράνος που φοράει ο δικυκλιστής, το οποίο πετάγεται στον δρόμο μετά τη σύγκρουση. Να σημειώσουμε ότι τέτοιου είδους κράνη δεν προστατεύουν πραγματικά τον αναβάτη.

Ευτυχώς ο τραυματισμός του νεαρού ντελιβερά δεν ειναι σοβαρός, ωστόσο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

thetoc

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz