Connect with us

Υγεία

Τρομερό κόλπο! Πώς να ξεβουλώσεις τη μύτη σου με φυσικό τρόπο

Published

on

Θα χρειαστείς μόλις 15 δευτερόλεπτα για να το κάνεις

Η βουλωμένη μύτη είναι ένα φαινόμενο εξαιρετικά συνηθισμένο από αυτήν την εποχή του χρόνου μέχρι και την άνοιξη (που μπορεί να ξεκινήσει από αλλεργία, πικάντικο φαγητό, στρες, ορμονικές αλλαγές και κρύωμα), που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητά μας, εξουθενώνοντας όσους υποφέρουν από αυτό.

Η αντιμετώπισή του είναι συνήθως οι πλύσεις με αλατόνερο ή η χρήση κορτιζονούχων σπρέι, τα οποία ωστόσο δεν ενδείκνυνται λόγω του ενεργού συστατικού τους που μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό και ρινορραγίες.

Ένας θεραπευτής μασέρ πρότεινε για καλή μας τύχη μια μέθοδο για να ξεβουλώσουμε τη μύτη μας, η οποία και έγινε viral στο διαδίκτυο. Και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ο αντίχειρας μας!

Ο θεραπευτής μασέρ, James Moore, εξηγεί την κίνηση που πρέπει να κάνουμε για να ανακουφιστούμε σε ένα απλό βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ο μασέρ χρησιμοποιεί το ένα χέρι για να τραβήξει τη μύτη του προς τη μία πλευρά, πριν χρησιμοποιήσει τον αντίθετο αντίχειρά του για να «σπρώξει» το διάστημα ανάμεσα στη μύτη και το μάγουλό του -προς τα μέσα και προς τα πάνω- για λίγα δευτερόλεπτα.

Με αυτόν τον τρόπο οι αναπνευστικές οδοί ανοίγουν, από τη συμπίεση των ζυγωματικών όπως τα συμπιέζει ο Moore.

Δείτε το βίντεο

 

in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz