Connect with us

EDITOR

Τρεις Κορίνθιες κυρίες του Πολιτισμού τιμήθηκαν από το ΙCC WOMEN HELLAS!

Published

on

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση, σ έναν χώρο εξαιρετικό, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, βραβεύτηκαν 3 εξαιρετικές Κορίνθιες κυρίες για την παρουσία τους και την δράση που αναπτύσσουν στο πεδίο του Πολιτισμού. Πρόκειται για την κυρία Μαρία Μέξια, Διευθύντρια του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, την κυρία Παναγιώτα Κασίμη, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων και την Τοπική Διαχειρίστρια του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας – ΠΙΟΠ, κ. Λάϊα Κιουρκτσόγλου. Βραβεύτηκαν για την  υλοποίηση του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΕΣ” μιας πολύπλευρης δράσης που “ένωσε” τους τρεις φορείς αλλά και δεκάδες πολιτών και φορέων στην διάρκεια υλοποίησής τους.

“Εκτός από τον πολιτισμό και την πνοή της ιστορικής ταυτότητας και της παράδοσης, αυτό που βραβεύτηκε εδώ από το ICC WOMEN HELLAS ως το βιώσιμο ευ ζην είναι η συνεργασία, η φιλία, η εμπιστοσύνη. Ευχαριστούμε για την τιμή!” έγραψε η κυρία Μαρία Μέξια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με το πέρας της εκδήλωσης.

Το παρόν στις βραβεύσεις έδωσαν, μεταξύ άλλων,  ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, Οι Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής και Αθηνά Κόρκα, οι Δήμαρχοι  Σικυωνίων και Κορίνθου, Σπύρος Σταματόπουλος και Βασίλης Νανόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz