Connect with us

Κοινωνία

“Τρίγωνα, κάλαντα σκόρπισαν παντού”: στην Μητρόπολη, την Περιφέρεια και το Δημαρχείο

Published

on

Παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα αλλά και ευχές για το Νέο (Πολιτικό) έτος 2024, δέχτηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, τα κάλαντα τραγούδησαν η Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΡΕΑ» του Άσσου Κορινθίας, η Ένωση Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης», καθώς και πλήθος μεμονωμένων παιδιών από την Κόρινθο. Εκτός των προαναφερθέντων, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές, επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας φίλοι και επιχειρηματίες της Κορινθίας, ευεργέτες της Ι. Μητροπόλεως μας, Ιερείς, οι Υπάλληλοι της Ι. Μητροπόλεως μας με τις οικογένειές τους και πιστοί.

Η Φιλαρμονική του δήμου Κορινθίων έψαλλε τα κάλαντα και στην Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας όπου εκεί βρισκόταν ο αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης και η εντεταλμένη σύμβουλος Αθηνά Κόρκα.

Έξω απο το δημαρχείο Κορίνθου ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος μαζί με τους αντιδημάρχους του και τον νέο δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη άκουσαν τα κάλαντα .

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz