Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Τρία ακίνητα του δημοσίου ζήτησε ο Σταυρέλης: ΠΟΥ είναι, τι θα τα κάνει

Published

on

Στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) βρέθηκε την Παρασκευή ο Νίκος Σταυρέλης, για θέματα του Δήμου. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του συζητήθηκε η παραχώρηση τριών οικοπέδων του δημοσίου, προκειμένου να αξιοποιηθούν για δημοτικές δομές. Μάλιστα ένα από αυτά αφορά τον υδροβιότοπο στο Κοκκώσι με προοπτική την δημιουργία εκεί ενός περιβαλλοντικού πάρκου, ενώ άλλα δυο ακίνητα στο κέντρο της Κορίνθου θα αξιοποιηθούν για να γίνει νηπιαγωγείο και πάρκινγκ.

Ειδικότερα πρόκειται:

1. για την παραχώρηση του δημοσίου οικοπέδου έκτασης 900 τ.μ. περίπου στην οδό Δαμασκηνού 24, για την κατασκευή πρότυπου διθέσιου δημοτικού νηπιαγωγείου. Το επόμενο δεκαήμερο αναμένονται εξελίξεις.

2. για την παραχώρηση δημοσίου ακινήτου στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Σεφέρη (σ.σ. πρόκειται μάλλον, για τον χώρο, δίπλα στην ταβέρνα Θεοδωράκης), για δημιουργία χώρου στάθμευσης.

3. για την παραχώρηση του δημοσίου κτήματος στο Κοκκώσι Αλμυρής έκτασης 33,5 περίπου στρεμμάτων (χαρακτηρισμένου ως βιότοπου) για τη δημιουργία δημοτικού οικολογικού, αθλητικού και περιβαλλοντικού πάρκου αναψυχής. Οι προοπτικές προοιωνίζονται θετικές.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz