Connect with us

EDITOR

Τράβηξε κόκκινη γραμμή ο Δήμαρχος Κορινθίων – Έρχονται εξελίξεις;

Published

on

Επι των τύπων των ηλων έβαλε απόψε το βράδυ ο Δήμαρχος Κορινθίων στην 2η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και υπό το βάρος των στοχευμένων όπως φάνηκε απουσιών οι οποίες όμως δεν κατόρθωσαν- αν και διεφανη ότι αυτό το στόχο είχαν- να ακυρώσουν το συμβούλιο.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid057aBuL524tdJ5n2vde24D3wZwjbFyjChubTZixzFcgahGRxf5Ewb1CqZEWAzRxvjl&id=1584805036

Ο Βασίλης Νανόπουλος δεσμεύτηκε στην κοινότητα Σοφικού πως το οικόπεδο που προορίζεται για δημιουργία κοινόχρηστου χώρου θα αγοραστεί κυρίως όμως έστειλε μηνύμα προς πάσα κατεύθυνση πως όσα μέχρι σήμερα συμβαίνουν, θα σταματήσουν.

Οι απόντες εγκλήθηκαν για την απουσία τους  “είναι υποχρέωση τους να μετέχουν στα συμβούλια εχουν ψηφιστεί απο τους Κορινθιους να ειναι εδω και τους καταγγέλω. Ειναι ασέβεια προς τους πολιτες, ειναι απαράδεκτο να σαμποτάρουν τις συνεδριάσεις ” είπε ο Δήμαρχος Κορινθίων ενημερώνοντας τους παριστάμενους αλλά και τους πολίτες πως ζήτησε από τον πρόεδρο την εφαρμογή του κανονισμού “Στην 3η απουσία θα αντικαθιστανται” διεμήνυσε ο Βασίλης Νανόπουλος.

Το θέμα που οδήγησε στην παρέμβαση ήταν το 5ο της ημερησιας διάταξης και αφορούσε αγορά οικοπέδου στο Σοφικό για την δημιουργία κοινόχρηστου χώρου, απαιτούσεδε αυξημένηπλειοψηφίατων 22. Μάλιστα έδινε το παρόν και ο τοπικός πρόεδρος Γρηγόρης Ρωτίδης.

Το θέμα φαίνεται να έχει προκαλέσει ρήγμα, άγνωστο γιατί, ο Δήμαρχος όμως ξεκαθάρισε πως η αγορά θα προχωρήσει μέσω ορκωτού λογιστή , διαδικασία που δεν απαιτεί ενισχυμένη πλειοψηφία όπως δηλαδή ίσχυε σήμερα με αποτέλεσμα να αναβληθεί αφού οι παρισταμενοι σύμβουλοι ήταν 17.

“Είναι δέσμευσή μου πως η αγορά θα προχωρήσει,  αυτό να πεις στο Σοφικό  Προεδρε ” είπε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στο Γρηγόρη Ρωτίδη.

Καυστική υπήρξε και η τοποθέτηση του προέδρου του Σοφικού ο οποίος στηλιτευσε την απουσία από το συμβούλιο και συμβούλων από την Σολυγεία.

Της τοποθέτησης του Δημάρχου προηγήθηκε τοποθέτηση του προέδρου ο οποίος ουσιαστικά διεμήνυσε αλλαγές λέγοντας χαρακτηριστικά πως η υπομονή του Δημάρχου εξαντλήθηκε.

Θα έχουμε εξελίξεις από αυριο;
Το μόνο βέβαιο!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz