Connect with us

Ζωή

Το Beer & Wine Festival κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό ξεκίνημα του στην Αρχαία Κόρινθο (FOTOS & VIDEO)

Published

on

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε χτες το τριήμερο πάρτι «Beer & Wine Festival». Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν στην μαγική τοποθεσία του Ξενία Αρχαίας Κορίνθου, εκεί όπου οι πιο δυναμικές μικρές ζυθοποιίες συνάντησαν τα σημαντικότερα οινοποιία σε ένα τριήμερο που ξεκίνησε χτες και συνεχίζεται σήμερα και αύριο γεμάτο µμουσική.

Κεφάτος ο Δημήτρης Σταρόβας μοίρασε απλόχερα στιγμές γέλιου και χαλάρωσης, ενώ οι Final Act με τον Αντώνη Μιτζέλο, τα Κίτρινα Ποδήλατα και ο Χρήστος Νινιός έδωσαν τον τόνο από το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ.

Παρών ήταν και ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, καθώς ο δήμος Κορινθίων υποστήριξε την διοργάνωση.

Σήμερα το festival συνεχίζεται με την DYNAMIND BIG BAND (19:00-20:30), τους THE APOTIHANS(21:00- 22:30) και τον Πασχάλη με τον Στέλιο Μακ (22:45- 01:00).

Αύριο σειρά θα πάρουν οι MUSIC STORMS (19:00-20:30), οι LEAST CONCERN (21:00- 22:30), ενώ το πρόγραμμα θα κλείσουν οι 1550 και ο Δημήτρης Σταρόβας, (22:45- 01:00).

Το πιο χρήσιμο συμπέρασμα, πάντως, είναι πως η πετυχημένη χτεσινή πρώτη μέρα δείχνει ότι ο κόσμος διψά για τις ξεχωριστές εκδηλώσεις. Μακάρι το φεστιβάλ αυτό να μετεξελιχτεί σε θεσμό για να γίνει σημείο αναφοράς για την περιοχή και πόλος έλξης τουρισμού και επιχειρήσεων στην περιοχή μας.

Το Mypressnet.gr ήταν εκεί για να στηρίξει την προσπάθεια, όπως θα στηρίζει κάθε προσπάθεια που έχει στόχο την ανάπτυξη του δήμου και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με ποιότητα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz